AluSplash® – innovativt vægdesign i køkkener

 

 

Ganske enkelt smukt 

Häfele AluSplash® er en innovativ kombination af stænkskærm og vægpanel til køkkenet. De lette paneler på aluminiumbasis med vedligeholdelsesvenlig lakoverflade leveres i enten blankt glas look eller mat struktureret. Det omfangsrige moderne farvesortiment tilbyder en passende nuance til alle omgivelser.

Häfele AluSplash® er den stilfulde og prisbillige løsning til nybyggeri, renovering eller ombygning af køkkener og egner sig ligeledes perfekt til afdækning af eksisterende flisevægge.

 


AluSplashGanske enkelt hurtigt

Häfele AluSplash® kan monteres på væggen i en håndevending og er let at bearbejde: De 4 mm tynde paneler er nemme at tilskære og for en fugefri vægbeklædning kan de monteres 90° omkring kanter ved hjælp af en V-not. Udsparinger til stikdåser eller andre anordninger kan nemt laves med traditionelt værktøj. 

 

 

 


Einfach sauberGanske enkelt rent

Den fugefri og glatte lakoverflade på Häfele AluSplash® forhindrer smudsaflejringer og er dermed hygiejnisk, vedligeholdelsesvenlig og hurtig at rengøre. Til rengøring og beskyttelse af de blanke AluSplash®-plader er Vuplex®-spray velegnet. Den beskytter pladeoverfladen mod fedtsprøjt og smudsaflejringer så rengøringen kan klares med kun en fugtig klud.

 

 


 

 

Montagevideo AluSplash® - fugefri montage

Se i montagevideoen hvor nemt det er at installere AluSplash®.

Til montagevideo

 

Montagevideo AluSplash® - profilmontage

Se i montagevideoen hvor nemt det er at installere AluSplash®.

Til montagevideo

 

 


Få mere inspiration i vores produktbrochure

 

 

I AluSplash®-brochuren finder du nemt alt det vigtige.