Home     Om Häfele     Mærkevarer     Startec Frame Fix

Det nye montagebeslag til dørkarme – Startec Frame Fix

 

En enkel sag – rene dørkarme i en fart

Häfeles montagebeslag til dørkarme Startec Frame Fix muliggør hurtig, nem og økologisk dørmontage og -demontage af trædørkarme med gerigter – uden miljøskadeligt montageskum.

 


 

Häfele Frame Fix henter priser:

I 2019 modtog Frame Fix 1. præmien fra BAKA Award for produktinnovation. Året efter fik produktet Bundespreis ecodesign. I 2021 fik det Top Hotel Award Bronze i kategorien "Hotel og teknik specialbyggeri" samt German Innovation Award 2021 Gold. Senest fulgte udmærkelsen fra "Blauer Engel" og "Deutschen Nachhaltigkeitspreis Design 2022".

 


 

Det rene alternativ

 

Derfor gentænker vi montage af dørkarme

Montageskum, fyldmateriale, fastskruning, færdig ... eller?

Standardmontage af trædørkarme forekommer enkel, men kræver specialværktøj, håndelag, erfaring samt ofte meget tid og delvis efterbearbejdning. Ydermere: Montageskum belaster helbred og miljø, er besværligt at bortskaffe og vanskeliggør demontage og genanvendelse. Derfor har Häfele udviklet et omfattende rent alternativ.

 

Startec Frame Fix er et enkelt, mekanisk montagebeslag der gør livet lettere for montørerne. Uden montageskum forbliver montagested, luft og miljø rent og uden sundhedsskadelige giftige stoffer. Samtidig sætter brugerne pris på at systemet efterfølgende kan justeres og nemt fjernes igen. Häfele tilbyder med denne innovative og praktiske montage en ...

 

 … enkel sag: Rene dørkarme i en fart.

 

 


 

Nemt, rent, færdigt

 

Alle fordele med ét blik: Hvorfor er Frame Fix bedre? Her er seks gode grunde til at droppe montageskummet og i stedet montere dørkarmene mekanisk.   

Sicherheitstechnik von HäfeleMeget enkel montage: Montagen af Frame Fix kan klares i få trin og er selvindlysende. Selv uden specialuddannelse kan du undgå de klassiske montagefejl med dørkarme.

 

 

Sicherheitstechnik von HäfeleFærdig betyder færdig: Efter montage er døren straks klar til belastning og brug – problemer med eftertryk af skum er passé!

 

 

Sicherheitstechnik von HäfeleLille værktøjskasse: Du behøver kun lidt værktøj, ingen kiler eller afstandsholdere. Du slipper for dyrt rengøringsarbejde.

 

 

Sicherheitstechnik von Häfele

Fast forbliver fast: Temperatur-, luft- og murfugtighed påvirker ikke længere din montage negativt.

 

 

Sicherheitstechnik von Häfele

Let at tilpasse og fjerne: Systemet kan justeres 3-dimensionelt – også efterfølgende. Demontage er lige så let som montage.

 

 

Sicherheitstechnik von HäfeleRent for os alle: Frame Fix belaster hverken miljøet eller din sundhed. Du behøver ikke længere samle og bortskaffe PU-skumbeholdere.


 


 

Lille værktøjskasse

 

Du behøver kun lidt værktøj, ingen kiler eller afstandsholdere. Du slipper for dyrt rengøringsarbejde. Så lidt værktøj behøver du til montage med Frame Fix i forhold til med montageskum.

 

Kleiner Werkzeugkasten

 


Minimal arbejdsindsats


Slido Wall, Multimedia

Sådan virker det

 

Vægåbningen skal være så tæt på standardmål som muligt. Derfor er brugen af Frame Fix særlig lønsom til trærammer og mørtelfrit elementbyggeri.

 

I udviklingen af Startec Frame Fix var man opmærksom på at sikre at slutbrugere og montører kun ville behøve standardværktøj og et minimum af hjælpemidler. De sparer anskaffelsen af sjældent anvendt tilbehør, op til 50 % af montagetiden og behøver ikke at frygte arbejdskrævende udbedringer.

 

 

 

 

 

Slido Wall, Multimedia

Anvendelsesområdet for den mekaniske montage af dørkarme omfatter murværk, puds, gipskartonplader, fliser, træ og beton. 

Frame Fix består af forforzinket stålplade og er baseret på en klemmemekanisme der kan positioneres og fastspændes både vertikalt, horisontalt og sideværts. Der skal anvendes seks identiske elementer til hver dør. Hvert element er sammensat af tre dele: bundplade (1), anslagsvinkel (2) og montagevinkel (3). Til montage bruges fire træskruer og to gevindskruer. 

 

Til produkt

Til montagevideo

 


 

Få mere inspiration i vores produktbrochure

Sicher Verpacken

 

 

I Frame Fix-brochuren finder du nemt alt det vigtige.