Häfele Loox5 LED-lyssystem: Belysning til møbler og rum

Skab fokus og stemning med Loox LED-teknologi

Lyset er afgørende for, hvordan vi oplever verden. Det kan løfte stemningen og dulme nerverne. Sætte spot på varerne i butikken, skabe effekter i indretningen eller bidrage til et funktionelt og behageligt arbejdsmiljø. Med Häfeles innovative Loox LED-teknologi bliver det endnu nemmere at integrere intelligent belysning i indretningen og skabe et skræddersyet lysdesign, som harmonerer med det liv, der leves.


 

Innovative LED-løsninger - helt enkelt

LED-løsningerne fra Loox kan integreres i næsten alle tænkelige og utænkelige interiørmiljøer: Som diskret funktionslys i klædeskabet eller som praktisk belysning under køkkenskabene. Til indirekte hyggebelysning og som en raffineret tilføjelse til akustikpaneler, møbler eller trapper. Når der skal fuld fokus på kunst og design – eller skabes dramatiske effekter under bjælker og hvælvinger.

Loox er et innovativt, modulært system inden for LED-belysning, som tilpasser sig interiørets design og funktion.

Häfeles revolutionerende plug-and-play-system gør det nemt at tilslutte LED-systemet uden at skulle lodde, mens den modulære opbygning gør det muligt at foretage ændringer eller bygge videre på LED-systemet. Fx med USB-porte, trådløse ladestationer eller integrerede højttalere, som kobles på Loox-systemet.

 

Gå på opdagelse i Loox-sortimentet

 

5 fordele ved Loox

Plug-and-play 

Plug-and-play-funktionen gør det enkelt og fleksibelt at installere Loox, og med den modulære opbygning er det nemt at tilføje nye moduler eller foretage ændringer på det eksisterende setup. 

Ét LED-system til hele verden 

Loox-produkterne er identiske over hele verden og fås med alle strømforsyninger, hvilket gør det muligt at eksportere designs med integrerede Loox-løsninger til alle lande. 

Bæredygtig belysning

LED-lys bruger mindre energi og bidrager til mindre CO2-udledning. LED-systemet fra Loox har desuden en lang levetid på ca. 50.000 timer i tændt tilstand. 

Gennemtestet kvalitet 

Loox LED-system er ISO-certificeret, gennemtestet og baseret på Samsungs og Philips’ kvalitet, der sikrer et højt lysudbytte og en bedre farvegengivelse. 

Smart, funktionelt og intuitivt 

Integrer USB-oplader, højttaler, skydedørsmotor, lysdæmper og meget mere i LED-systemet og betjen hele systemet via en kontakt, fjernbetjening eller app.

Arbejdslys

Kontorarbejde, madlavning, brætspil, dagens avis eller en morgen foran spejlet kræver et klart lys. Lamper eller indbyggede spots rettet mod arbejdsområdet eller LED-belysning under køkkenskabene kan give et funktionelt lys til det gode arbejdsmiljø.

Til skabe og skuffer

Tilføj ekstra features, skab overblik og øg oplevelsen af garderobe og køkken med integreret LED-belysning i skabe og skuffer. Loox LED-belysning med sensor tænder og slukker automatisk, når låger og skuffer åbnes og lukkes.

Fokuseret lys

Skab en effekt og ret opmærksomheden på et bestemt objekt med et afgrænset og fokuseret lys. Det kan fx være LED-spots, som oplyser et maleri eller integrerede LED-bånd, der fremhæver smykker i en montre eller highlighter varerne på hylden.

Indirekte lys

Skjult lys kan fremhæve eller indramme et møbel, skabe ro eller fungere som orienterende lys i gulvniveau. Placeret bag et væghængt skab kan LED-lyset skabe en illusion af et svævende møbel, mens indirekte lys rettet mod bjælker eller trapper kan skabe dramatiske effekter.

Loox er intelligent lys - intelligent løst

Loox LED-lyssystem er innovation, der tilpasser sig indretningen, designet og rummets funktion. LED-bånd i flere profiler, spots, pendler og forskellige farvetemperaturer gør det nemt at skabe individuelt tilpassede løsninger til boligen, butikken, hotellet eller kontoret. Foruden LED-lys giver det avancerede system også mulighed for at tilkoble USB-porte, trådløse ladestationer, skjulte højttalere, TV-lifte, skydedørsmotorer og møbellåse til den modulære løsning. Det er intelligent lys, intelligent løst.

Smart og intuitivt

Med indbyggede LED-sensorer tænder og slukker lyset automatisk, når du åbner og lukker garderobeskabet eller køkkenlågen.

Således tilbyder Loox-systemet også bevægelsessensorer, der sørger for at lyset tænder automatisk, når du træder ind i et rum.

På denne måde kan teknologien indstilles til at tænde lyset i entréen, når du kommer hjem – eller sikre en dæmpet belysning på badeværelset, der orienterer uden at virke forstyrrende i de sene nattetimer.

Häfele Connect Mesh

Det smarte LED-system styres ganske enkelt via Häfele Connect Mesh-teknologien, der samler alle hjemmets Loox-lys.

Lyset kan både styres fra en kontakt på væggen, en fjernbetjening eller en app. Herfra kan de enkelte lyskilder tændes, slukkes og dæmpes, ligesom lysfarven kan justeres.

Indstil og gem belysningsscenarier til forskellige anledninger, fx TV-hygge, hjemmearbejde, tidlig morgen og familiemiddag – og hent indstillingen frem, når anledningen byder sig.

Skræddersy LED-belysningen

Loox er et af branchens mest intuitive LED-systemer, både når det gælder design, planlægning og montage. Der er få valg at træffe – men uendelige muligheder for en skræddersyet belysning.

Farve: Monokrom | multihvid | RGB
Intensitet: Arbejdsbelysning | stemningsbelysning | design- og orienteringsbelysning
Lyskilde: Lineærbelysning | punktlys
Retning: Direkte eller indirekte | opad eller nedad | fremad eller bagud | til siden
Position på korpus: Udenpå | indeni
Montagetype: Ifræset | påmonteret

Sådan kommer du i gang med Loox

Med Loox' intuitive onlineværktøj er der ikke langt fra tanke til installation. Tilpas farvetemperatur, spænding, LED-bånd, aluminiumprofiler, kabellængder m.v. ved hjælp af trin for trin-guiden, og skræddersy belysningsprojektet ned til mindste detalje.

Gå til Loox konfigurator

Häfele Service Plus - få sparring til belysningsprojektet

Har du brug for sparring eller rådgivning til LED-projektet? Send os dit layout og lad vores eksperter hjælpe med at skræddersy belysningsplanen. Servicen er gratis for alle registrerede Häfele-kunder og omfatter design og teknisk support.

Kontakt os

Få inspiration fra Häfele

Ønsker du at modtage inspiration og gode tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev