Højaktuel til smarte møbler –
greb, lys og app-styring:

Den nye Store Häfele Design 2018

Den nye Store Häfele Design 2018 er nu udkommet og kan ses på Häfeles hjemmeside. Opslagsværket med beslagteknik inden for emnerne pyntebeslag, lys og lyd samt til Häfele Connect til smart, central styring af lys, lyd og elektriske drivenheder i møbler indeholder et højaktuelt, komplet gennemarbejdet sortiment.

I det nye katalog gør sorteringen i stilretninger det nu endnu nemmere at finde det ønskede produkt. Tidløs – Trend – Traditionel – Luksus er slutkundernes aktuelle stilarter. På denne baggrund har Häfele sorteret sine møbelgreb på ny og udvidet sin egen grebskollektion med højaktuelle designvarianter.

Lys i møblet med mange produktpremierer

Stadig flere mennesker indretter deres møbler og bolig med lys. Loox LED-lyssystemet gør det meget nemt at dykke ned i denne verden som glimrer ved højeste kvalitet og montage via plug-and-play.

Häfele Connect gør møbler smarte

Häfele Connect gør møbler smarte og den digitale fremtid mulig at opleve med central styring af lys, lyd og elektriske drivenheder.

Topco: Den individuelle service til snedkeren

De omfattende Topco-produkter bestående af komplette skuffer, grebsprofillister, aluminiumrammer og meget mere byder på individuelle løsninger efter mål og fra styktal på én.

Det nye katalog hjælper til hurtig projektering, valg af produkt samt research. I Häfeles online-webshop kan du bestille og følge op på ordrer. Websiten understøtter endvidere med montagevejledninger, konfiguratorer og CAD-/CAM-data.

Højaktuelt møbelkatalog: Den nye Store Häfele Design 2018.

Højaktuelt møbelkatalog: Den nye Store Häfele Design 2018.

Pressekontakt Peder Nørgård Pressekontakt

Peder Nørgård

Adm. direktør Tlf.: 96 14 72 76 Fax: 97 51 12 13 peder.noergaard@haefele.dk