Den smarteste samling til mindre og mere

Häfele: Free space nu også til klapper op til 15 kg

Häfele udvider sin succesfulde familie af klapbeslag Free space med to nye klapbeslag til tunge vægte op til 15 kg. Med den nye Free space 6.15 og Free space 5.15 push til store og meget tunge klapper er familien nu komplet. De kompakte klapbeslag med minimale pladsbehov i skabet dækker nu alle gængse klapanvendelser.

Free space er blevet stadig mere populær blandt møbelproducenter siden det blev lanceret for to år siden. Det skyldes at Free space leverer noget unikt: Det skaber med mindre volumen mere opbevaringsplads i møblet og mere ydelse i klappen. Derved sætter det en ny standard for møbelkonstruktion. Det valgte marketingslogan ”den smarteste samling til mindre og mere” kunne ikke være mere passende.

Den nye Free space familie er udviklet hos Häfeles fabrik FCC i Ungarn. Dets specielle egenskab er et absolut slimline design. Med et teknisk trick eliminerer det hængselløse klapbeslag behovet for store dækkapper og skaber mere plads til moderne møbeldesign, selv ved lille skabsdybde, takket være den lille indvendige indbygningsdybde på 63 mm. Inspireret af kravene på morgendagens marked opfylder Free space de største krav til designfrihed og materialevalg, nem montage og komfortabel betjening. Det er også karakteriseret ved sit design som er fint og beskedent, men samtidig ikke til at tage fejl af.

​​​​​​​

Lille og stærk for mere frirum
Familien af klapbeslag kan anvendes til en meget bredere vifte af formål end tidligere beslagløsninger på markedet. De allerede lancerede modelserier der kan leveres, Free space 1.11 (bæreevne 1,2 til 10,7 kg med korpushøjde op til 400 mm, fem modeller) og Free space 1,8 push til grebsløse klapfronter (bæreevne 1,2 til 8,3 kg med korpushøjde op til 400 mm, fire pto modeltyper), har imponeret lige fra begyndelsen og er blevet godt modtaget af kunder i hele verden. De modtages ikke kun vældig godt i det klassiske køkken, men også i campingsegmentet hvor værdien som bekendt ligger i beslagløsninger der er så små og lette som muligt. Producenterne af badeværelsesmøbler har også fået øje på det lille Free space fordi det nemt kan placeres bag fx en spejlfront og dermed skabe mere opbevaringsplads. 

Free space 6.15 og Free space 5.15 havde premiere på Häfele Discoveries-messen som fandt sted online fra 4. til 7. maj 2021. De runder toppen af indenfor sortimentet af store klapper. De har samme elegante udseende som de allerede tilgængelige serier. Hvad angår møbeldesign og klapspecifikation giver de fuld designfrihed.

Mange gode argumenter for Free space
Free space klappen låser pålideligt i alle positioner takket være en fjederkraft som kan justeres præcis til multipositionsstop-funktionen. Den komfortable betjening skyldes meget lille åbningsbremsning og meget lette køreegenskaber. Lukkedæmpningen sikrer dæmpet og lydløs lukning af klappen takket være en integreret mekanisme der er skræddersyet til hele anvendelsesområdet. Ved montagen imponerer Free space med sit gennemprøvede tapsystem, kun én montageskrue og hurtig fiksering af frontpanelet samt den nemme håndtering: Den perfekte positionering af fronten er nem og hurtig med en generøst designet 3D-justeringsmekanisme. Åbningsvinklen kan begrænses til 90° ved hjælp af en værktøjsløs, integreret justeringsmulighed.

​​​​​​​Mere effektivitet i møbelproduktion
Free space's unikke ydeevne øger graden af standardisering af møbeldesign, produktionsplanlægning og produktion. Færre varianter, færre komponenter og dermed mindre transport- og lagervolumen sparer penge i hele værdikæden og det danner grundlag for et suverænt pris-/ydelsesforhold. 

Free space beslagene leveres aktuelt i standardfarverne hvid/nikkel, lysegrå/nikkel og antracit/nikkel. En puristisk Black Edition designlinje som passer perfekt til mørkere skabsinteriører, udvider serien.

​​​​​​​
Free Space, prisvinderen
​​​​​​​
Free space beslagene har fået tre prestigefyldte priser: For sit fine, diskrete og samtidig karakteristiske design fik Free space sin første, specielle pris hos det globalt højt respekterede Red Dot Award. På interzum 2019 fik det interzumprisen ”High Product Quality”. Den tredje pris der blev givet til det slanke, kompakte og stabile Free space design fulgte på German Design Award 2020 i kategorien “Excellent Product Design Kitchen”. Vi er allerede spændte på hvilke andre priser fremtiden vil bringe til familien af smarte Free space klaphængsler fra Häfele.

Free space klappen låser pålideligt i alle positioner – takket være en fjederkraft som kan justeres præcist til multipositionsstop-funktionen.

Mindre indbygningsdybde, masser af opbevaringsplads: Free space er karakteriseret ved en ekstremt kompakt størrelse i kombination med et fint, diskret og umiskendeligt design.

Red Dot Award, interzum award og German Design Award: De nye Free space beslag har modtaget i alt tre prestigefyldte priser.

Pressekontakt

Christina Buus

Marketingansvarlig Tlf.: 28 73 05 15 christina.buus@haefele.dk