Det nye Häfele-katalog 2021 præsenterer Topco-services

I januar 2021 udsendes den nye store Häfele til alle forretningspartnere. Allerede nu er det muligt at kaste et første blik på de nye kataloger. Find dem under "Kataloger & brochurer".

Med Topco-produkter og tjenesteydelser efter mål sikrer snedkere og indretningsdesignere sig et forspring på markedet takket være færdigproducerede komponenter til direkte indbygning i møbler og indretning fra styktal 1.

Highlights i Topco-tilbuddet er de komplette skuffer fra Häfele der opfylder ethvert kundeønske. De er fiks og færdig formonteret – sarg, bund, bagvæg – alt er på plads. Dermed sparer man tid, penge og ressourcer. Häfeles konfiguratorer letter onlinebestillingen døgnet rundt.

Her er de øvrigt highlights detaljeret:

Häfele Matrix Box P: Til de største krav om komfort og udstyr. Det dobbeltvæggede skuffesystem er et smart alternativ til køkken- og stuemøbler der med sine fem forskellige farver kombinerer perfekt performance med maksimal mangfoldighed. Det giver frihed i design og anvendelse.

Häfele Matrix Pro Medical af stål er med sine indsatser og lave fronthøjder der særligt efterspørges i laboratorier og praksisser, det helt rigtige valg til medicinalbranchen.

Den spritnye Häfele T’AOR Box til moderne krav til bolig, livsstil og design.

Øvrige komplette skuffer er de retlinjede, enkle og slanke Blum Legrabox, Blum Tandem Box antaro – klassikeren til køkkenet – samt Häfeles skuffer af fingersamlet massivt træ og af praktisk MDF-plademateriale.

Topco-service omfatter desuden greb og garderober, individuelt konfigureret lys, rumindretning til køkkenet, stiger, jalousier, hjemmearbejdspladser og butikssystemer.

Yderligere informationen kan fås hos

Häfele Danmark A/S

Tlf. 97 51 15 22

E-mail: info@haefele.dk

Systemet af komplette skuffer, Matrix Pro Medical, til de specielle krav i lægepraksisser og laboratorier egner sig til flade skuffer fra 61 mm fronthøjde – ren effektivitet.

TA'OR Box-systemet af det mest populære og smukke boligmateriale – det naturlige materiale træ – præsenterer det bedste i topkvalitet og i næsten uendeligt mange varianter.

Pressekontakt

Christina Buus

Marketingansvarlig Tlf.: 28 73 05 15 christina.buus@haefele.dk