Häfele åbner endnu et logistikcenter i Hannover

Hurtigst muligt til kunden: Fremover yder Häfele med dobbelt kapacitet og kortere leveringstider endnu bedre service til Nordtyskland og Nordeuropa.

Häfele med hovedsæde i Nagold og international specialist i beslagteknik, elektroniske låsesystemer og lys engagerer sig i Nordtyskland – og sender med den officielle åbning af logistikcenteret i Hannover et tydeligt signal til sine kunder i Nordtyskland og de europæiske nabolande Benelux og Skandinavien: Servicen bliver forbedret og leveringstiderne til kunderne i Nordtyskland og Nordeuropa forkortes endnu en gang betragteligt. "På denne måde bliver vi klar til en endnu bedre og hurtigere levering til vores kunder i hele Europa", lyder det fra Häfeles administrerende direktør Sibylle Thierer.   

Dobbelt kapacitet og kortere leveringstider

For den internationale virksomhed er åbningen af endnu et logistikcenter i det nordlige Tyskland en milepæl i omsætningen af den nye Europa-strategi, især på logistikområdet. Logistikcenteret i Nagold er allerede et af de største lagre i Europa med møbel- og bygningsbeslag, elektroniske låsesystemer samt lys og udmærker sig ved høj servicekvalitet, nulfejlsstrategi og teknologi i høj kvalitet; størstedelen af processerne er fuldautomatiserede, og individuelle kundeønsker opfyldes med manuel pakning. Med åbningen af logistikcenteret i Lehrte der råder over et lagerareal på 19.600 m2, kan Häfele nu agere i hele Europa med dobbelt kapacitet og kortere leveringstider. I øjeblikket fører logistikcenteret mere end 25.000 artikler i Häfeles sortiment, og er med det stort dimensionerede område beregnet til at vokse indtil 2025. 

Optimal beliggenhed

De afgørende kriterier for valg af beliggenheden ikke langt fra den nedersaksiske hovedstad var den korte vej til Norden, den optimale tilgængelighed og forbindelsen til vejnettet. Det var også afgørende at der på beliggenheden i Lehrte findes flere andre logistikvirksomheder tæt på, og at Häfele i mange år har drevet et succesrigt salgskontor i Hannover med fremragende kunderelationer.

Sikring af konkurrenceevnen – Europastrategien

Ifølge Sibylle Thierer giver Häfele med investeringen i det nye logistikcenter ikke blot startskuddet til den fortsatte udbygning af tjenesteydelser og sortimenter i Tyskland og de europæiske nabolande. Den sikrer også den fremtidige konkurrenceevne for Häfeles virksomhedsgruppe i Europa. Med det nye logistikcenter i nord har den internationalt agerende virksomhed i Nagold nu åbnet det 53. logistikcenter og investeret en del af det tocifrede millionbeløb som Häfele vil tilføre sin Europastrategi.

Også planlagte investeringer i Nagold

Sibylle Thierer informerede ved denne lejlighed også om den aktuelle status for udvidelsen af Häfeles logistikcentrum på Wolfsberg i Nagold. Der skal i de kommende år skabes et nyt logistikcentrum - integreret i en oplevelsesverden for besøgende fra hele verden - som skal præsentere effektiviteten hos virksomheden der er førende indenfor beslagteknik, elektroniske låsesystemer og LED-lys. 

I samarbejde med logistikspecialister og arkitekter arbejdes der i øjeblikket med udviklingen af ideer til hvordan de eksisterende bygninger kan udvides og gøres fremtidsduelige. "Her lægger vi faktisk planer for næste generation. Projektet indebærer derfor langt mere end blot logistik", siger Sibylle Thierer.

Pressekontakt Peder Nørgård Pressekontakt

Peder Nørgård

Adm. direktør Tlf.: 96 14 72 76 Fax: 97 51 12 13 peder.noergaard@haefele.dk