Häfele Free-klapbeslag

Topdesign vinder flere priser

De innovative Free-klapbeslag fra Häfele har på kort tid vundet en række ansete designpriser i Tyskland og USA. Hightech på højeste niveau, nem tapmontage og attraktivt design går med succes i symbiose i denne beslagfamilie. Slankere, lettere og enklere. Det var udkastet til Häfeles klapbeslag. Resultatet overbeviste dommerne i ”Good Design Award” i Chicago, i den ansete ”iF Design Award”, i ”Red dot Design Award” samt juryen i den Internationale Designpris Baden-Württemberg.

Familien af Free-klapbeslag med sin fremragende tyske kvalitet og en åbne-oplevelse hvis lige endnu ikke er set, produceres i Ungarn i Häfeles egen produktionsvirksomhed. Free er en helt nyudviklet og selvstændig beslagfamilie som er udformet til at være modulær og dermed meget fleksibel i sin anvendelse. Den omfatter med Free flap, Free fold, Free up og Free swing alle gængse åbningstyper.

Alle Free-beslag har et integreret dæmpningssystem for let og lydsvag lukning.

Med muligheden for enkel elektrificering vha. plug-and-play har Free-klapperne yderligere en konkurrencefordel. De kan kombineres med Loox - Häfeles LED-lyssortiment.

Mere information om familien af Free-klapbeslag kan findes i brochuren Neue Freiheit in der Bewegung. Free samt i Häfeles Online Shop.
 

Pressekontakt Peder Nørgård Pressekontakt

Peder Nørgård

Adm. direktør Tlf.: 96 14 72 76 Fax: 97 51 12 13 peder.noergaard@haefele.dk