Häfele interzum preview 2015

Innovation og inspiration til møbler med fremtid – Mere liv pr. kvadratmeter

  • 1400 kvadratmeter med innovation og inspiration
  • Häfele præsenterer innovationer inden for bevægelsesmuligheder, klapbeslag, skydedørsbeslag og meget mere
  • Häfeles udstillingsstand viser ideer til alle der designer, planlægger eller bygger møbler

 

Häfele, international specialist i beslagteknik og elektroniske låsesystemer besvarer på sin messestand i hal 7 spørgsmålene om branchens fremtid med et universelt blik på møbelverdenen. Mange nye projekter inspirerer til konstruktionen af innovative møbler med fremtidspotentiale – innovation og inspiration på mere end 1400 kvadratmeter. I betragtning af stigende priser på fast ejendom i hele verden og stadig mindre arbejds- og opholdsrum er smarte ideer efterspurgt. I Häfeles verden er svaret på denne udfordring "Mere liv pr. kvadratmeter". Mere liv betyder mere komfort og funktionalitet. Innovativ beslagteknik udviklet af Häfele gør dette muligt. Beslagteknik som nemt integreres i møbelbyggerens udvikling, produktion og logistik og samtidig opfylder brugerens ønsker om komfortabel enkelhed.

Den internationale virksomhedsgruppe vil vise sine besøgende fra hele verden hvordan alle disse udfordringer kan tages op af én leverandør under mottoet "Easiness. Engineered by Häfele" i den nye messestand i hal 7.1. To store områder fremhæver innovation, nye produkter, beslagtekniske highlights og inspiration til møbelløsninger. Ydermere er der på hele standen god plads til kommunikation og samtaler om forretninger, markedstrends og meget andet som interesserer de besøgende der kommer for at mødes og udveksle viden på den store "brancemarkedsplads" på Interzum.

Inspirationsområdet udforsker den globale trend med at forene arbejds- og opholdsrum og den smarte indretning heraf med innovative møbelløsninger. Det handler om arbejde på lidt plads og intelligente arbejdspladser generelt, om at sove og arbejde, lave mad, spise og kommunikere. Den intelligente møblering i kombination med innovativ beslagteknik skaber en sund og produktiv ligevægt mellem alle de ting. Den skaber Life-Work- eller Work-Life-Balance – som det ofte kaldes på fagjargon – og giver forbrugeren "Mere liv pr. kvadratmeter".

En opmærksom iagttagelse af trends og konstant skiftende samfundsmæssige krav til komfortable møbler med ekstra funktioner danner grundlaget for Häfeles egen, universelle kompetence indenfor møbler. På messestanden omsættes trendspotternes observationer til smarte anvendelser og kreative løsninger.

Nye produkter udviklet og produceret af Häfele
Interzum er traditionelt messen for nyheder i branchen. Her viser man verden sine kompetencer og sine produkter. Häfele beviser sin kompetence inden for service, udvikling, produktion og logistik med en overflod af nyheder på områderne skydedøre, klapper, skuffesystemer, samleteknologi samt lys og lyd i møbler. Enkel opbygning, nem montage og komfortabel brug kombineret med løftet om "German Quality" gælder således for alle Häfele-produkter.

Med klapperne præsenterer Häfele sig som kinematik-specialist. Deres omfattende program dækker med Free-familien og klapbeslagene Duo og Maxi alle kendte bevægelsesvarianter. I serien af Slido skydedørsbeslag er der fire nye fleksible skydesystemer og to nye dæmperenheder til selvindtræk. Nye hyldebærere til den populære 3 mm hulrække, en 10 mm ekspansionsbolt og nye bøjlestangsholdere er de største nyheder indenfor Ixconnect møbelsamlebeslag.

3. generation af LED-lyssystemet Loox fra Häfele fejrer en premiere på Interzum med innovative, modulopbyggede lamper, kontakter og lysbånd. På dette område præsenteres også de nye ideer til temaet "Entertainment i møblet". Skuffesystemet Moovit kan bl.a. ses i nyt design og der er kommet et nyt chassis til smalle skuffer.

På området Officys kontormøbelsystemer vises bl.a. nye bordbens-designs og en interessant udvidelse af indbygningssystemer med parallelstyring til Variant. Til camping-målgruppen har Häfele sammenfattet beslagtekniske nyheder og klassikere i et område for sig. På denne baggrund burde Häfeles messestand også i år være et udstillingsvindue for international kompetence og en idébank for enhver møbeldesigner, -planlægger eller -bygger.

Häfele Interzum 2015
Pressekontakt Peder Nørgård Pressekontakt

Peder Nørgård

Adm. direktør Tlf.: 96 14 72 76 Fax: 97 51 12 13 peder.noergaard@haefele.dk