Nyt fra Häfele: Nu fås de nye Slido Classic skydedørssystemer

Nem skalering med modulopbygning

Med Slido skydebeslag tilbyder Häfele møbelindustrien og håndværkerne et omfattende sortiment til skydedøre af træ, glas eller med aluminiumramme og dermed næsten grænseløse designmuligheder. På markedet findes nu også de beslag der blev vist som prototyper på Interzum 2015, nemlig Slido Classic 35 VF S og Slido Classic 50 VF til udenpåliggende front. Begge beslagsystemer er udviklet, produceret og testet i henhold til DIN 15706 LGA af Häfele Weco, Velbert i Tyskland  – ”German Quality”.

Sammen med den tidligere succesrige Slido Classic 70VFA har Häfele kompletteret denne produktfamilie og hævet den til et højere niveau. Den dækker nu hele området op til 70 kg lågevægt. Den modulære opbygning og gode muligheder for opgradering giver kunden enorme fordele i den samlede proces. To innovative oliedæmpersystemer kompletterer Slido-nyhederne.

Med de to skydebeslag til udenpåliggende front Slido Classic 35 VF S og Slido Classic 50 VF S til 35/50 kg tunge skydedøre fremmer Häfele modulkonceptet til understøtning af industrien og håndværket. Begge systemer garanterer maksimal fleksibilitet.

Individuel konfiguration fra løberuller til synkro-styring

”Häfele modul” gør det muligt at konfigurere begge beslag fra basis- til maksimumindretning ud fra forskellige komponenter: I basisversionen er løbeskinnerne af stål og styreskinnerne af kunststof. Begge skinner fås også af aluminium. Glidelejerullerne kan erstattes af kuglelejeruller og i stedet for skruemontage kan kunderne vælge clip-montage. Højdejustering sker i basisvarianten med langhuller – eller mere komfortabelt med excenter. Dermed stiller Häfele en bred vifte af forskellige byggesten til rådighed hvoraf kunden kan generere de optimale skydebeslag til sine møbler og produktionsprocessen – det giver frirum til valg af kvalitetsniveau, materialer og tilbehør. Mere fleksibelt kan det ikke blive.

Også hvad angår betjeningskomfort og udstyr lader Classic 35 VF S og Classic 50 VF S intet tilbage at ønske: Häfeles dæmpningssystem Smuso sørger for et sikkert stop og en dæmpet lukning af lågen. Med den elektriske drivenhed e-drive glider lågerne lydløst foran møbelkorpusset og når deres slutposition som styret af en usynlig hånd. På et skab med fire låger sikrer Synkro-drivenheden at åbning af én låge automatisk fører til åbning af den anden. Ved maksimal konfiguration gør disse muligheder et ”normalt” skydedørsskab til en oplevelse med hensyn til skydekomfort der opfylder selv de allerhøjeste krav.

Modulsystem understøtter enkel og rationel montage

Udover skaleringsmuligheder lagde Häfeles udviklingsingeniører stor vægt på rationel produktion og montagevenlighed i begge Classic-modeller. Således er modulsystemet baseret på et universalborebillede: Borebillede til kørebeslag og skinner er identisk til begge lågevægte (35 og 50), derudover er der mange ens dele – det betyder at der ikke skal skelnes mellem højre og venstre. Både Varianta- og Hospa-skruer kan anvendes til montage. Begge beslag egner sig også til montage i et universalkorpus hvor det først til sidst besluttes om skabet skal udstyres med dreje-, skyde- eller foldelåger. Denne fleksibilitet giver møbelindustrien maksimal frihed i projekteringen, standardiseret produktion samt hurtig, sikker og billig montage. Hertil bidrager også den automatiske lågesikring i begge beslagsystemer, clip-montage, montagehjælp uden mulighed for fejl og højdejustering med excenter.

Nyt i sortimentet: Smuso oliedæmper

Smuso-dæmpere til vægtklasserne 35, 50 og 70 kg er en ny generation af kompakte oliedæmpere. De er stærke og reagerer meget hurtigt. Hermed er det lykkedes Häfele at integrere både de forskellige vægtklasser og de forskellige dæmpningsvandringer på 50 eller 100 mm i det samme kabinet – en unik udvikling på markedet som viderefører modulkonceptet. Den store fordel for kunden består i at han kun skal projektere dæmperen i sin møbelkonstruktion én gang – uafhængig af køberens ønsker og krav. Takket være den minimale åbningskraft i den nye oliedæmper kan låger åbnes særdeles komfortabelt og uden store anstrengelser.

Smuso-oliedæmperen giver ligeledes maksimal fleksibilitet ved projektering og forarbejdning. Den kan monteres bag løbeskinnen med en mellemplade under skabets topplade. Der er montagepunkter på fladen og på den smalle side. Lukkekarakteristikken kan sammenlignes med slutpositionsdæmper Smuso CD og midterlågedæmper Smuso MD.

Alt fra ét sted – engineered by Häfele

Med den skalerbare Slido-Classic-familie understreger Häfele sin kompetence på området for system- og serieproduktion. Alle komponenter kommer fra ét sted, fra beslagsæt til løbe- og styreskinner samt dæmpningssystemer til gribelister og elektriske drivenheder. En årelang erfaring med møbelbeslag, bredspektret ingeniørkompetence og stor viden om udviklinger og trends på det internationale møbelmarked danner basis for dette gennemarbejdede, funktionelle og kundekravsorienterede skydebeslagsprogram. Alle beslag er testet i henhold til DIN EN 15706. Med Slido leverer Häfele professionelle, fleksible løsninger til en bred vifte af anvendelser – også til individuelle designideer. De motiverer til at revurdere emnet ”skydedør”.

Slido Classic 35 VF S

Slido Classic 35 VF S

Slido Classic 35 VF S

Slido Classic 35 VF S

Smuso Soft-Close til 35, 50 og 70 kg

Smuso Soft-Close til 35, 50 og 70 kg

Smuso Soft-Close til 35, 50 og 70 kg

Smuso Soft-Close til 35, 50 og 70 kg

Pressekontakt Peder Nørgård Pressekontakt

Peder Nørgård

Adm. direktør Tlf.: 96 14 72 76 Fax: 97 51 12 13 peder.noergaard@haefele.dk