Häfele tager på langtur med Loox

Lys i møbler: Med træningsbussen på stedet

Efter en længere pause sender Häfele igen to busser på tur til sine partnere i Tyskland. Ombord på det mobile træningscenter handler det denne gang kun om lys i møbler og det internationalt succesrige belysningssystem Loox fra beslagspecialisten. Med Loox-bussen bringer Häfele belysningsknowhow direkte ud til kunden og bygger dermed videre på årtiers tradition. Allerede i 1966 tog den første "mobile udstilling" på tur til de mange håndværkerkunder i ind- og udland for at præsentere dem for nye beslagløsninger på en tidsbesparende måde på stedet. Trænings- og udstillingsbusser bruges nu i hele verden.

Efterspørgslen efter belysning i møbler har udviklet sig virkelig godt. Häfele er blevet markedsførende med Loox-produkterne og har skabt sig et godt navn i branchen med sine lyskurser. De to Loox-minibusser der blev taget i brug i foråret, besøger nu snedkerforretninger og gør deres medarbejdere og projekterings- og montagepartnere klar til Loox-belysningssystemerne.

Loox: Døråbner til "smart living"

Den tredje generation af LED-lyssystemet og dets omfattende sortiment af lyd-, underholdnings- og smart home-komponenter byder på nye muligheder i den moderne verden af "smart living". Den nye Häfele Connect BLE-Box med den komfortable Häfele Connect app til styring af møbelbelysning og elektrisk drevne beslag giver adgang til smart home-applikationer.

Häfeles Connect BLE-Boxe er app-hviskerne i Loox-verdenen. De muliggør styring af lamper, elektrisk drevne skydedøre og møbellåse vha. smartphone eller tablet. Og hvis din smartphone løber tør for strøm, findes en indbygget, trådløs ladestation i møblet. Læg mobilen på møblet hvor laderen er, og tank ny energi.

Highlights i sortimentet af lys er de modulopbyggede LED-lamper der består af en standard lampefatning som basiselement med ind- eller påbygningskabinet i forskellige former og overflader. De kan tilpasses individuelt i form og farve.

12 V og 24 V netdelene i Loox-systemet leveres i tre ydelsesklasser. De kan anvendes i hele verden. Alle systemkomponenter passer perfekt sammen og monteres legende let og værktøjsløst vha. plug-and-play. Standardiserede stikforbindelser med entydige farvekoder giver sikkerhed ved montage.

Oplev nye forretningsområder med Loox-bussen

Loox-bussen er designet som træningscenter og egner sig til alle former for træning på stedet, både til professionelle Loox-brugere og begyndere. Bussen er udstyret med et omfattende sortiment af Loox- og lysanvendelser. Det modulære koncept viser ni områder der bygger på hinanden. Et indledende lysshow med udelukkende Häfeles egne produkter byder de besøgende velkommen og fører dem ind i stemningen.

Virksomhedsejere får nu en super mulighed for tidsbesparende, optimal træning af alle medarbejdere på stedet. Deltagere kan på denne måde opleve alle muligheder og fordele ved lys i møbler og Loox i praksis, teste installationer og projektering under kyndig vejledning og lære om emnet – det vækker begejstring. 

Loox-bussen er på denne baggrund ideel for partnervirksomheder som endnu ikke har turdet nærme sig området lys i møbler. For dem vil et besøg være en særlig ahaoplevelse. I Loox-bussen kan man nemlig få en imponerende oplevelse af virkningen af lys i møbler og den merværdi det skaber. Loox-turene ledes af en Häfele-medarbejder der er ansvarlig for det pågældende område. Vedkommende er planlægger og chauffør i sit område.

Loox-bussen foran Häfeles hovedkontor i Nagold. To sådanne rullende træningscentre besøger for tiden Tysklands snedkere.

Loox-bussen foran Häfeles hovedkontor i Nagold. To sådanne rullende træningscentre besøger for tiden Tysklands snedkere.

Det mobile træningsrum i Loox-bussen giver plads til kreative ideer og praktisk træning.

Det mobile træningsrum i Loox-bussen giver plads til kreative ideer og praktisk træning.

Pressekontakt

Christina Buus

Marketingansvarlig Tlf.: 28 73 05 15 christina.buus@haefele.dk