Häfele Turn Fastener: Nyt samlebeslag til møbelmontage

Værktøjsløs, hurtigt og nemt

Hyldesamlebeslaget Turn Fastener er et nyt højdepunkt inden for samlebeslag fra Häfele. Det monteres manuelt uden værktøj og er endnu et skridt på vejen i bestræbelserne på at opnå lynhurtig og legende let møbelmontage.

Häfele er verdensmarkedsleder inden for samleteknologi og har årelang erfaring med udvikling og produktion. Møbelsamlebeslag fra Häfele fremstilles i milliardantal på fabrikken i Berlin til målgrupperne håndværk, handel og industri på verdensplan. Gennemprøvet funktionalitet, stor stabilitet, alsidighed og tidløst design kendetegner Ixconnect-samlebeslagene med betegnelsen German Quality. Igen og igen har Häfele inspireret branchen med overbevisende ny udvikling.

”Hurtigt” og ”enkelt” er de vigtigste kriterier når det handler om fremtidig succes inden for møbelsamlebeslag. Eksperter udtaler at hurtighed og enkelhed i møbelmontage bliver en afgørende konkurrenceparameter og det vigtigste marketingaspekt i fremtiden.

Turn Fastener hyldesamlebeslag i ét stykke

Häfele har med Turn Fastener givet sine partnere endnu en komponent som kan bringe dem væsentligt nærmere dette mål. Beslaget er resultatet af et udviklingssamarbejde. Häfele har udvidet den patenterede grundide for at opnå optimeret håndtering og effektiv produktions-knowhow. Turn Fastener er et højkvalitets-hyldesamlebeslag i ét stykke til spånplader i tykkelser fra 18 mm. Det tilspændes med en let drejning med hånden. Vha. 90°-drejningen udvider kunststofmuffen sig i borehullet og giver en sikker og holdbar samling. Denne værktøjsløse teknik er særlig velegnet til enkel og hurtig montage af hylder, også til producenter af køkkener og reolsystemer, især til saml-selv, men også til alle andre innovative møbelproducenter som har set trenden imod en yderligere forenkling af møbelmontagen. Den holder til stor belastning. Så det er intet under at Häfeles ingeniører spår dette innovative beslag en stor fremtid.

Turn Fastener
Pressekontakt Peder Nørgård Pressekontakt

Peder Nørgård

Adm. direktør Tlf.: 96 14 72 76 Fax: 97 51 12 13 peder.noergaard@haefele.dk