Häfele udvikling: Stærk hyldebærer til 3 mm hulrække

For mere æstetik i møblet

  • Häfele udvider sin brede vifte af hyldebærere produceret på egne fabrikker og til dækning af alle mulige anvendelser
  • 3 mm hyldebæreren fra Häfele er kendetegnet ved smart design og god bæreevne
  • Den nye generation af hyldebærere til 5 mm hulrække har en ekstremt stærk hyldebærer

Intet bør ødelægge glæden ved at eje et smukt højkvalitetsmøbel – ikke en gang synet af dets indre, eller rettere de store 5 mm hulrækker der ofte bruges og som man ikke kan undgå at se. Et stigende antal producenter af moderne køkkener og designmøbler skifter derfor til de mindre iøjnefaldende og trendy 3 mm hulrækker. Der er stor efterspørgsel på stærke hyldebærere som har tilstrækkelig bæreevne trods en reduceret diameter. 3 mm hyldebæreren fra Häfele er kendetegnet ved smart design og god bæreevne. Den er en videreudvikling af den nye patenterede generation af hyldebærere til 5 mm hulrække.

Den diskrete 3 mm hulrække er æstetisk essentiel, især i møbler med glashylder. At borehullerne i skabssiden er mindre iøjnefaldende er også et krav i skabe med blank finish og belyste hylder. Til disse anvendelser har Häfele udviklet en hyldebærer med optimeret ydeevne som er fremstillet af en zinklegering der lever op til møbelindustriens høje kvalitetskrav. Den er produceret på vores egen fabrik i Berlin og har bevist sin store bæreevne i henhold til europæisk standard DIN EN 16337.

Mindre diameter, mindre materiale og dog stadig med stor bæreevne? Dygtigt ingeniørarbejde og smart design med effektiv materialefordeling gør det muligt. Den slanke hyldebærer holdes sikkert på plads med en tap der også forhindrer at hylden glider ud. På hyldebærere uden tapper giver en tætningslæbe også en høj grad af sikkerhed når de udsættes for stor belastning. De vægtoptimerede hyldebærere med Häfeles brand design er velegnede til fastgørelse af træ- og glashylder i møbler. Häfele møder således industriens høje krav til 3 mm hyldebærere. Velkendte mærkevareproducenter bruger allerede disse hyldebærere i deres møbler.

Ny generation til 5 mm hulrække

Med henblik på nye europæiske standarder har Häfeles udviklingsingeniører udviklet og patenteret en ekstremt stærk generation af hyldebærere med totrins-støtte til 5 mm hulrække. Disse hyldebærere garanterer minimal sænkning af hylden, og modhagerne der griber ind i borehullet, forhindrer at hyldebærerne utilsigtet trækkes ud ved stor belastning. Det smarte design har mange fordele, især ved tests med dynamisk belastning iht. standarden hvor der er anvendt plader der simulerer en mappe der vælter.

Legende let montage: Hyldebæreren placeres i hullet med en svag vinkling og hylden placeres ovenpå. Hyldens vægt bevirker at støttefladen flugter med sidepanelet. Når det sker, borer modhagerne sig ind i træet hvilket giver yderligere stabilitet og forhindrer hyldebæreren i at glide ud.

Den nye generation af hyldebærere er testet i henhold til den nye europæiske standard DIN EN 16337. Ydermere imponerer samlebeslagene med deres meget slanke og tiltalende design som forudbestemmer dem til højkvalitets-møbelproduktion. Ligesom 3 mm hyldebærerne produceres de takket være innovativ værktøjs- og maskinteknologi i store mængder til møbelindustrien på Häfeles egen fabrik i Berlin.

Med disse nye samlebeslag udvider Häfele sin brede vifte af hyldebærere produceret på egne fabrikker og til dækning af alle mulige anvendelser.

Stærk hyldebærer fra Häfele
Pressekontakt

Christina Buus

Marketingansvarlig Tlf.: 28 73 05 15 christina.buus@haefele.dk