Interzum Review 2017 – perfekt forløb og fuldt hus hos Häfele i Køln

Visioner og innovationer begejstrer

Med et vellykket forløb på Interzum i Køln har Häfele overbevist fagfolk og har fået meget positive tilbagemeldinger på de præsenterede fremtidstemaer og produktnyheder. Standpersonalet kunne helt fra begyndelsen glæde sig over fuldt hus med internationalt skær. Häfele lå i top hvad angår udstiller- og besøgsrekord, bragte visioner og innovationer i harmoni og gav meget stof til eftertanke. Beslagteknik-specialisten havde tænkt videre på sit motto "Mere liv pr. kvadratmeter" og gjorde det muligt at opleve møbelteknik som en helhed på messestanden. De professionelle besøgende havde også fokus på den smarte og digitale sammenkobling af møbler og rum med megatrendene "Micro Living" og "Smart Home".

"Vi er lykkedes med på ny at give branchen hjælpsom inspiration til fremtiden. Møbler er nemlig slet ikke så langt væk fra det store fremtidstema Smart Home. Med vores adgangskontrolsystem Dialock og LED-lyssystemet Loox råder vi over en mangeårig erfaring med elektroteknik og elektronik i bygninger og møbler. Denne ekspertise inden for elektronik og sammenkobling er et værdifuldt grundlag for foreningen af disse to verdener. Häfele kan således være en platform for sine partnere i realiseringen af Smart Home", siger administrerende direktør Sibylle Thierer.

Under mottoet "Møbelteknik som helhed" demonstrerede Häfele på messestanden sin faglige kompetence og store viden om møbler. Med sin særlige kompetence til omfattende vurdering af møbler med henblik på konstruktion, åbning, udstyr og elektrificering har beslagteknik-specialisten nærmest intuitivt kvalificeret sig som passende partner for møbelbranchen.

Interzum prisvinder som optakt

Som optakt aftenen før messen, faktisk som motiverende startskud, gav en jury to af Häfeles nyheder indenfor møbelsamlebeslag store ord med på vejen. Ixconnect ekspansionssamlebeslaget 8/25 i ét stykke vandt med kvalitetsbetegnelsen "Best of the Best" den højeste udmærkelse. En anden pris blev tildelt det nye Easy Storage samlebeslag som er et universalsamlebeslag til møbeludstyr. Prisvinderne er eksempler på Häfeles omfattende møbelkompetence, men også på "Easiness Engineered by Häfele", et credo som har gjort enkelhed og nemhed i arbejdet med beslagteknik til topprioritet.

Spektakulært: Præsentationen af Smart Home

Der var særlig stor tilstrømning af besøgende til den otte minutter lange præsentation af Smart Home. Det var storbiograf i ordets egentlige betydning. Med fremsynethed underholdt og informerede multimedie-opsætningen om megatrenden og status på udviklingen. "Smart furniture meets smart home", kaldte Häfele dette multimedie-show. Der var hos mange besøgende overraskelse over hvor langt Häfele er foran med denne udvikling. Som eksempel blev vist et køkken og et soveværelse hvor man allerede i dag nemt kan styre lys, lyd og møbelfunktionalitet ved hjælp af en app på sin smartphone.

Häfele Connect forbinder møbler og rum

Häfele Connect er nøglen til smarte forbundne møbler og rum. Grundlaget er det internationalt succesrige LED-lyssystem Loox til lys og lyd i møbler som takket være Plug-and-play-systematik og universel sammenkobling nemt elektrificerer alle slags møbler.

Åbne, belyse, konfigurere: Häfele viste industri og håndværk eksempler på hvad der allerede er muligt i dag. Intelligent software giver via en app adgang til møbler. Den efterfølgende, omfattende rumstyring med Häfeles hub er endnu fremtidsmusik, men her blev den universelle "forståelse af al radiokommunikation" præsenteret som prototype i et meget avanceret udviklingsstadium.

Häfele-koncept med markedspotentiale for møbelindustrien

"Micro Living", komfortabel bolig på begrænset plads blev præsenteret med eksempler på to skalerbare lejligheder. Live og 1:1 kunne den besøgende her opleve hvordan helhedstænkte, intelligente møbler med udvidede funktioner præger og forandrer rummene. Iscenesættelsen var overbevisende med sin inspirerende funktionalitet. Den tydeliggjorde også de nye chancer på markedet med møbelideer der passer til verdens generelle tendens til mindre og dyrere boliger og sammensmeltningen af boliger til nyere og ofte mindre enheder. Häfele kalder denne tankemodel "Häfele Concept", og den gav anledning til talrige uddybende faglige samtaler om industriel møbelkonstruktion.

Interzum: Position som førende messe stadfæstet

"Interzum 2017 med 69000 besøgende fra hele verden var en fantastisk platform for Häfele. Her kunne vi med stor succes blive fortrolige med rollen som international markedsleder, vores kendskab til verdenen af beslagteknik og møbler, kunderne og de besøgende. På messestanden kunne vi erfare i praksis hvordan vi omsætter vores credo "Tænk videre" til vores kunder og brugerne af møbler til ideer og innovative løsninger", slår Sibylle Thierer fast.

Häfeles messestand blev på denne baggrund også denne gang et udstillingsvindue for beslagproducentens formåen og en innovativ markedsplads for branchen.

Produkt-highlights på Häfeles messestand

Hos Häfele var der mange nyheder indenfor lys, møbelsamlebeslag, skabssystemer, skydedøre og klapper. Her er blot et lille udvalg af de vigtigste innovationer:

  • Häfeles Loox LED-lyssystem er med en opdatering af mange produkter, bl.a. døråbner for Häfele Connect, blevet indgangen til den smarte verden af møbler og rum. I Loox-tunnellen styrede Häfele Connect appen smarte produkter i anvendelse.
  • Häfeles Easy Storage skabsindretning med system er et komplet system til indretning af skabe fra én producent. På denne måde kan industrien forbedre sine skabe passende til det enkelte segment. Systemet fås i hele verden. Alle elementer kan monteres og demonteres værktøjsløst med Interzum prisvinderen.
  • Det skjult monterede Ixconnect ekspansionssamlebeslag 8/25 til samling af lette møbler er "Best of the Best" Interzum prisvinder. Det indsættes i standard 8 mm boringer og samler møblet ved nem sammentrykning. Med sit sortiment af Häfele Ixconnect møbelsamlebeslag er virksomheden særdeles godt positioneret. I centrum for interessen var nye produkter der kan integreres i enhver produktionsproces uden omstilling.
  • Det nye Ixconnect ekspansionssamlebeslag 8/60 i én del er specielt designet til større møbler med smart teknologi og det skaber nye muligheder for industrien når det gælder design og konstruktion.
  • Häfeles Ixconnect hyldesamlebeslag TAB 15 er endnu en filigran nyudvikling i dette sortiment.
  • Moovit MX skuffesystemet er med ny oliedæmpning og nye skuffehøjder blevet endnu mere komfortabelt og fleksibelt.
  • Häfeles Slido skydedørssystem fås nu med allround dæmpning (lukke-, midterlåge- og åbningsdæmpning) til alle anvendelser. Det overbeviser med nem montage af skydedørsbeslag og dæmpning.
  • Free-klapbeslagene havde premiere på elektrificering af alle tænkelige åbningstyper. Free flap 1.5, et særlig økonomisk klapbeslag af kunststof til klapvægte på 1–5 kg, fik på Interzum en storebror til 1–8 kg tunge klapper.
  • Sokkeljusteringssystemet Häfele Axilo forlænger montørens arm ved korpusnivellering. Det smarte justeringssystem giver størst mulig komfort og sparer tid. Justeringen sker ergonomisk rigtigt og rygvenligt fra forsiden samtidig med at der kan holdes øje med vaterpasset.
  • Det multifunktionelle spejl kombinerer lys og styring, spejlvarme og lyd i ét produkt der betjenes vha. design-touch-kontakter eller, for lyd, via app.
Præsentation af Interzum prisvinder

Interzum prisvinder præsentation.

Ixconnect ekspansionssamlebeslag 8/25

Ixconnect ekspansionssamlebeslag 8/25

Multimedie-show med temaet Smart Home

Multimedie-show med temaet Smart Home

Præsentation af Loox LED-lyssystemet

Præsentation af Loox LED-lyssystemet

Häfele har omsat innovation og vision på 1400 kvadratmeter med høj oplevelses- og informationsværdi. Interzum prisvinder (billede 1/2, præsentation og Ixconnect ekspansionssamlebeslag 8/25), multimedie-show med temaet Smart Home (billede 3) og præsentation af Loox LED-lyssystemet (billede 4/5) var fokus for besøgerinteressen.

Micro Living

Micro Living

Micro Living

Häfele Concept er en tankemodel for udnyttelse af nyt markedspotentiale for møbelindustrien. "Micro Living", komfortabel bolig på begrænset plads blev præsenteret med eksempler på to skalerbare lejligheder.

Pressekontakt Peder Nørgård Pressekontakt

Peder Nørgård

Adm. direktør Tlf.: 96 14 72 76 Fax: 97 51 12 13 peder.noergaard@haefele.dk