JobTisch til hjemmekontoret

Häfele: Den harmoniske forbindelse med merværdi

​​​​​​​

Opretholdelse af ens workflow – hvordan kan det lykkes i disse tider med en pandemi når nogle medarbejdere arbejder hjemme hvor arbejdspladsen typisk er dårligt indrettet i køkken eller stue? Häfele i Nagold, den internationale specialist i møbeltilbehør, LED-lys og elektroniske låsesystemer, har udviklet JobTisch til netop dette formål. Denne mobile, højdejusterbare hæve-/sænkearbejdsplads har hjemme indenfor husets fire vægge; et meget fleksibelt og individuelt anvendeligt arbejdsbord til hjemmekontoret der oven i købet er et stilrent møbel. 
Merværdi til indretningsdesignere og snedkere: Konfigurer JobTisch i samarbejde med kunden og bestil det hos Häfele. Så leveres bordet fiks og færdig direkte til kunden. I en tid med fulde ordrebøger er det en velkommen ekstra forretning idet fortjenesten bliver hos Häfele-partneren. 

Dette bord vil skabe en harmonisk forbindelse mellem kontor og hjem også efter pandemien da forandringer på kontoret kun lige er begyndt. Stadig flere virksomheder fremskynder derfor hjemmearbejdspladser til deres medarbejdere og benytter de nyskabte muligheder for skattefradrag.

Med Häfele JobTisch kan hjemmearbejdet designes optimalt da det passer i næsten alle boliger, også hvor pladsen er begrænset.
Strømtilslutninger, en undermonteret skuffe og en magnetisk bagvæg er alt sammen basisudstyr til dette lille møbel der i design og funktion minder om en klassisk skrivepult med moderne, eksklusivt udstyr. JobTisch fra Häfele leveres komplet samlet. Placer det blot på sin plads, tilslut plug-and-play og så er den nye hjemmearbejdsplads klar til brug. Tysk kvalitet fra den nordlige Schwarzwald er inkluderet, plus fem års garanti.

​​​​​​​

Komfortabel konfiguration med 3D visualiseringsværktøj
Vil du have mere, kan du vælge fra en bred vifte af tilbehør. Et 3D visualiseringsværktøj på internettet giver rigtig god hjælp til valg og bestilling. 
JobTisch leveres i størrelserne 1200 x 800 mm og 900 x 660 mm samt i 78 farvekombinationer med mange forskellige overflader, lige fra finer over bordlinoleum til klassiske dekorative materialer. Bordstellet af stål stammer fra Häfeles fabrik i Jettingen. Det er designet til særlig lang levetid.

Arbejd uden smerter med JobTisch – siddende eller stående
Skiftet mellem at sidde og stå klares nemt og ergonomisk med dette skrivebord takket være dets elektriske højdejustering.
Det kan forbindes til Desk ControlTM appen på din PC og styres derfra. Programmet tilskynder til at arbejde både siddende og stående. Det anbefaler hyppige skift og sikrer således mobilitet der aflaster din ryg, fremmer blodcirkulationen og øger kalorieforbrændingen – alt sammen sundt. Ligesom de to siddemøbler i tilbehørsprogrammet: En højdejusterbar multifunktionstaburet og en meget funktionel og komfortabel kontorstol.

Nimbus og Rossoacoustic skaber optimalt arbejdsklima
Den dæmpbare Roxxane bordlampe der passer til møblets moderne design, giver justerbart arbejdslys ved JobTisch. Den kan også eftermonteres i den færdiglavede bordplade senere. Forskellige former for afskærmning mod lyd og indkig fra Rossoacoustic giver også optimale betingelser for fokuseret arbejde i hjemmemiljøet. Alle disse produkter stammer fra Nimbus, Häfeles datterselskab med base i Stuttgart.

​​​​​​​

 

 

Læs mere om Häfele JobTisch​​​​​​​
 

Pressekontakt

Christina Buus

Marketingansvarlig Tlf.: 28 73 05 15 christina.buus@haefele.dk