Mere æstetik med 3 mm hyldebærer

Häfeles sortiment af samlebeslag - omfattende møbelkompetence

Häfele har et omfattende sortiment og årtiers voksende knowhow indenfor konstruktionsbeslag i møbler. Med de innovative produkter som virksomheden selv udvikler og producerer, har Häfele revolutioneret den rationelle produktion af alle typer indretning. Minifix, Maxifix og Rafix er tre af de mest kendte korpussamlebeslag i møbelindustrien. Milliarder af disse beslag sætter normen og holder sammen på møbler over hele verden. Glæden ved et smukt højkvalitetsmøbel skal helst ikke ødelægges – og da slet ikke ved et kig på den indvendige side hvor fx 5 mm hulrækken røbes. Producenter af moderne køkkener og designmøbler til stuen udnytter møblets æstetiske fordele og benytter i stigende grad den diskrete og smarte 3 mm hulrække. Efterspørgslen efter stærke hyldebærere der trods reduceret diameter har stor bæreevne, er derfor særlig stor i øjeblikket. Häfeles 3 mm hyldebærer udmærker sig ved sin smarte konstruktion og store belastningsevne. Den er en videreudvikling af den patenterede generation af hyldebærere til 5 mm hulrække.

Den diskrete 3 mm hulrække er et æstetisk must i specielt åbne møbler eller i møbler med glashylder. Også ved belyste hylder og korpussider med lys overflade går trenden i retning af mindre synlige borehuller. Til disse anvendelser har Häfele udviklet en meget stærk hyldebærer af zinklegering som er særligt velegnet til at leve op til de store kvalitetskrav i møbelindustrien. Den produceres på Häfeles fabrik i Berlin og er af TÜV Rheinland certificeret iht. den nye europæiske standard DIN EN 16337 vedr. hyldebærerers styrke og bæreevne.

Clever Engineering for stor bæreevne

Lille diameter, mindre materialeforbrug og alligevel stor bæreevne? Clever Engineering og smart konstruktion med effektiv materialefordeling gør det muligt. En tap giver den slanke hyldebærer et sikkert hold og sikrer samtidig at hylden ikke kan trækkes ud. På hyldebærere uden tap giver en støttekant sikkerhed, også ved stor belastning. For at give sikkert hold af glashylder har Häfele udviklet en transparent kunststofbuffer som holder glasset på plads og sikrer at det ikke forskydes. Den optimerede hyldebærer med Häfeles brand design egner sig til montage af træ- og glashylder i møbler. Med dette produkt tilfredsstiller Häfele industriens krav til 3 mm hyldebærere. Velrenommerede mærkevareproducenter anvender dem med succes i deres møbler.

Slank afslutning for 5 mm hulrækken

Häfeles udviklingsingeniører har udviklet og patenteret en særlig robust generation af hyldebærere med totrinsstøtte som er testet iht. europæisk standard. Denne hyldebærer garanterer minimal sænkning af hylden og hindrer vha. tænder i boringen at hyldebæreren utilsigtet trækkes ud ved stor belastning. Den smarte konstruktion rammer især plet ved dynamisk belastning.

Montagen er legende let: Hyldebæreren sættes lidt skråt ind i boringen hvorefter hylden lægges på. Hyldens vægt gør at hyldebæreren slutter tæt til korpussiden. Derved borer holderillerne sig ind i træet og hindrer hyldebæreren i at glide ud.

Disse 5 mm samlebeslag imponerer med det slanke og tiltalende design hvilken også gør dem ideelle til møbelkonstruktion af høj kvalitet. Ligesom 3 mm hyldebærerne fremstilles de i store styktal til møbelindustrien af Häfele Berlin med innovativ værktøjs- og maskinteknologi.

Med denne serie af hyldebærere dækker Häfele alle tænkelige anvendelser.

3 mm hyldebæreren med Häfele-logo imponerer med sit slanke design og effektive materialeforbrug

3 mm hyldebæreren med Häfele-logo imponerer med sit slanke design og effektive materialeforbrug

Pressekontakt Peder Nørgård Pressekontakt

Peder Nørgård

Adm. direktør Tlf.: 96 14 72 76 Fax: 97 51 12 13 peder.noergaard@haefele.dk