Tavoletto og Teleletto 2 fra Häfele

Pladsbesparende og smart

Nye krav til hotelværelset

Hoteller skal være indstillet på forskellige krav: På gæster der rejser alene, familier, grupper, turister og forretningsrejsende. Arbejde, konferencer, afslapning – alt skal være muligt. Men hvordan spænder man så vidt? Hvordan kan man indrette værelser så de giver komfortabel plads til én gæst i dag og tre i morgen?

”Hotel-luksus” er ikke længere luksus i overdådige omgivelser, men snarere alsidighed, substans og signifikans. Innovative hotelkoncepter kræver smarte værktøjer til ”multifunktionsmøbler” som skaber mere plads og komfort i et standardværelse. Ibis Styles hotellerne i Trier og i Nagold er gået nye veje i samarbejde med beslagspecialisten Häfele. De viser hvordan man på en økonomisk måde kan tilpasse det samme rum til forskellige krav.

Tavoletto og Teleletto 2: En smart måde at spare plads på

Innovative møbler med forvandlingskunstneren Tavoletto og pladsvidunderet Teleletto 2 fra Häfele overbeviser med funktionalitet og gennemtænkt design. Deres fremtoning tilpasses individuelt af snedkeren eller møbelindustrien så de passer i designkonceptet til det enkelte hotel.

Tavoletto skaber et smart miks mellem skrivebord og seng, Teleletto ændres i en håndevending fra bekvem sofa til komfortabel dobbeltseng. Disse møblers mobilitet er baseret på topmoderne beslagteknik fra Häfele, milevidt fra de gængse klap- og skydemekanismer. Det er ikke engang nødvendigt at rydde skrivebordet for at forvandle Tavoletto fra skrivebord til hotelseng.

Häfele Functionality kan også opleves med Teleletto 2. Med dette beslag kan en sofa forvandles til en hotelseng med ekstra bred liggeflade. Den forsvinder også fuldstændig i skabet og forvandler hotelværelset til et stort, flot opholdsrum.

”Fremtidens hotelværelse” muliggør vidt forskellige anvendelser i en håndevending, og kan således være enten standard-dobbeltværelse eller tresengsværelse i det samme rum.

Häfele Functionality giver fleksibilitet og foranderlighed med lav investering og stor økonomisk fremtidssikkerhed.

Teleletto og Tavoletto 2

Teleletto og Tavoletto 2

Teleletto og Tavoletto 2

Teleletto og Tavoletto 2

Teleletto og Tavoletto 2

Teleletto og Tavoletto 2

Pressekontakt Peder Nørgård Pressekontakt

Peder Nørgård

Adm. direktør Tlf.: 96 14 72 76 Fax: 97 51 12 13 peder.noergaard@haefele.dk