SICAM 2018: Häfele Loox-lyssystem: Design – Funktion – Inspiration

Indret dit liv med lys

På SICAM i Pordenone viste Häfele hvordan man kan forandre møbler og rum med smart brug af lys i møbler, hvordan man tilpasser dem til brugerens aktuelle behov og ønsker, tidspunkter på dagen, arbejdsrytme, ja selve livet, og hvordan man hurtigt og nemt kan trylle fx et køkken om til flere køkkener. Her spiller smart forbundne, forudindstillede scenarier der kan hentes ved tryk på en knap, en stadig større rolle.

Med en målrettet komposition af møbelbelysning, lyd og funktionalitet bliver brugeren designer af sin egen bolig og kan ændre dens fremtoning og karakter. I fremtiden kan dette, udover med den velkendte Häfele Connect app til smartphone og tablet, også let gøres med den app-programmerbare og batterifri Häfele Connect radiostyrede vægkontakt; den aktuelle produktnyhed Häfeles smarte messestand på SICAM.

Det kunne alt sammen ses i jævnlige liveshows i et smart køkken.

Clouet: Det som blev vist her, er ikke længere fremtidsmusik, men kan bestilles direkte hos Häfele og indgå i projekteringen. Det er også meget efterspurgt hos slutkunder, let at montere og legende let at betjene. Med disse smarte løsninger rammer møbelindustrien lige ned i tidsånden og understreger sin innovative styrke og kompetence.

SICAM-messen er for Häfele traditionelt en af de mest betydende internationale produktudstillinger. Her bringer specialisten indenfor beslagteknik og elektroniske låsesystemer de vigtigste nyheder og videreudviklingen heraf med til Pordenone. Her præsenterer Häfele sig for sine partnere som lige dele innovator og servicevirksomhed. Centralt står produkter udviklet og produceret af Häfele.

Møbelteknik som helhed

Med dette begejstrer virksomheden sine gæster og leverer ideer til nye markedsmuligheder for sine partnere. Det er tydeligt at Häfele tænker helhedsorienteret, på den ene side med det brede sortiment af beslagløsninger til alle møbelbyggeriets krav, fra konstruktion til åbning til udstyr og elektrificering af møbler. På den anden side er helhedsbetragtningen en vigtig forudsætning for en succesfuld udvikling af beslagteknik sammen med kunderne.

Kunder drager fordel af Easiness. Engineered by Häfele

 „Easiness. Engineered by Häfele" – dette motto er et program fordi Häfele beslagteknik er udviklet og positioneret på markedet for at gøre livet lettere for producenter og forbrugere: Lettere valg, bestilling, bearbejdning og selvfølgelig anvendelse. Et omfattende servicetilbud og rådgivning fra Häfeles keyaccountmanagere i industridivisionen EWW skaber tillid.

Produkt highlights

På SICAM viste Häfele sine nyeste produkter og smarte løsninger til lys, lyd, møbelsamlebeslag, skabssystemer, skyde- og klapsystemer.

  • Lys, lyd og Smart Home er blevet et salgshit i møbelbranchen. Det omfattende LED-belysningssystem Loox fra Häfele og det supplerende sortiment af lyd- og underholdningskomponenter kombinerer uden problemer disse verdener. Det er med Häfele Connect blevet en døråbner til Smart Home. BLE-Box til styring af møbelbelysning og elektrisk drevne beslag giver med en app og en radiostyret vægkontakt adgang til Smart Home-oplevelser. Highlights i sortimentet af lys er modulopbyggede LED-lyskilder med forskellige lysstyrker og -farver til bolig- og arbejdsbrug. Ultraflade, dæmpbare påbygningslys der giver samme fornemmelse som indbygningslys, særligt lysstærke ind- og påbygningslys samt Loox LED-bånd til forskellige lysstemninger er særligt efterspurgt i øjeblikket.
  • Vist for første gang: Den kabel- og batterifri Häfele Connect radiostyrede BLE-vægkontakt integreres i brugerfladen på Häfele Connect app og programmeres herfra. Således kan fx scenarier, animationer eller enkelte BLE-Boxe nemt styres også uden mobile enheder.
  • Free-klapbeslagene leveres med alle tænkelige åbningstyper og vægtklasser. Free E-drive, den elektromekaniske bevægelsesstøtte til alle anvendelser i Free klapbeslag-familien, imponerer med dæmpede bevægelsesforløb og let montage og programmering.
  • Häfeles Easy Storage er et komplet system til indretning af skabe og walk-in-closets. Det være sig bælteholdere, skoreoler eller bukseholdere – alt kan lade sig gøre med Easy Storage, alt i samme design. Alle elementer kan monteres og demonteres værktøjsløst med Easy Storage samlebeslag, Interzum-prisvinder 2017. Sæt i – klap op – færdig! Det reducerer montagetiden med 50 % i forhold til skruesamlinger og er systemets centrale del.
  • Lethed og hurtighed under montagen kendetegner også Ixconnect ekspansionssamlebeslaget fra Häfele. Det skjult monterede  SC 8/25 til samling af lette møbler anvendes i standard 8 mm boringer. Det samler møbler værktøjsløst ved at blive trykket sammen. Derfor fik beslaget Interzum-prisen 2017 "Best of the Best". SC 8/60 i ét stykke er næsten usynligt i møblet. Det er med smart teknologi specielt designet til større møbler og det skaber nye muligheder for industrien når det gælder design og konstruktion.
  • Det multifunktionelle Häfele Aquasys badeværelsesspejl kombinerer lys og styring, spejlvarme og lyd i ét produkt; med intuitiv betjening vha. design-touch-kontakter eller, for lyd via app, fjernstyret via tablet eller smartphone.
  • Häfeles Slido skydedørssystem er med den innovative dæmpning overalt (lukke-, midterdørs-, åbnings- og kollisionsdæmpning) designet til alle anvendelser. Det skåner beslag og skabskonstruktion.
  • Moovit MX skuffesystemet er med ny oliedæmpning og nye skuffehøjder blevet endnu mere komfortabelt og fleksibelt.
  • Sokkeljusteringssystemet Häfele Axilo er den forlængede arm til korpusnivellering i køkkenet. Justeringen af korpusfødderne sker ergonomisk rigtigt og rygvenligt fra forsiden samtidig med at der kan holdes øje med vaterpasset. Det sparer op til 50 % af montagetiden.

Messepremiere hos SICAM i Pordenone, den helt vedligeholdelsesfri, batterifri Häfele radiostyrede vægkontakt BLE. Med den kan man styre lys, lysindstillinger, animationer eller enkelte BLE-Boxe efter foregående programmering i Häfele Connect app, det gøres let ved tryk på en knap.

Häfele Connect app

Häfeles Loox LED-lyssystem bliver med en opdatering af mange produkter og Häfele Connect appen indgangen til den smarte verden af møbler og rum.

Ixconnect ekspansionssamlebeslag SC 8/25

Det værktøjsløse og skjult monterede Ixconnect ekspansionssamlebeslag SC 8/25 til samling af lette møbler er "Best of the best" Interzum prisvinder 2017.

Ixconnect ekspansionssamlebeslag SC 8/60

Ixconnect ekspansionssamlebeslaget SC 8/60 i ét stykke er næsten usynligt i møblet. Det er med smart teknologi specielt designet til større møbler og det skaber nye muligheder for industrien når det gælder design og konstruktion.

Easy Storage samlebeslag

Easy Storage samlebeslag reducerer montagetiden med 50 % sammenlignet med skruesamlinger.

Easy Storage samlebeslag

Det er den centrale del i det nye Häfele-system til indretning af skabe og reolsystemer i samme design.

Pressekontakt Peder Nørgård Pressekontakt

Peder Nørgård

Adm. direktør Tlf.: 96 14 72 76 Fax: 97 51 12 13 peder.noergaard@haefele.dk