Slido: Modulært skydesystem fra Häfele kan projekteres endnu mere effektivt

Klarhed på trods af mangfoldighed

Ny orden i det modulære system: Slido, det omfattende system til skydeløsninger som Häfele har udviklet, giver næsten ubegrænsede designmuligheder i projektering og produktion - lige fra små møbellåger til store akustikvægge. Den bedste orientering fås via den nylige reorganisering af det omfattende sortiment så det nu består af fire anvendelsesområder der muliggør en endnu mere målrettet projektering. Her er særlig fokus på Slido Wall. Dette sortiment tilbyder skydeløsninger til indviduelt tilpassede, mobile skillevægssystemer der også kan anvendes i stor målestok i offentlige bygninger med stort besøgstal. 

Som eksperter inden for skydeløsninger tilbyder Häfele en bred vifte af muligheder for effektiv projektering og fleksibel udnyttelse af indvendige rum. Slido, det modulære system som Häfele har udviklet, gør det muligt at realisere forskelligartede skydeløsninger til alt fra møbellåger og værelsesdøre til mobile skillevægs- og rumopdelingssystemer.

Løsninger til fleksible indretningskoncepter

Ét rum - forskellige scenarier: Et morgenmadsrum bliver på et øjeblik til konferencerum, en hotelsuite bliver til Co-Working Space, en stue bliver til hjemmekontor - og omvendt. Et fleksibelt rumdesign med mange forskellige brugsmuligheder og mulighed for midlertidig adskillelse eller åbning af bestemte områder er mere efterspurgt end nogensinde. Med smarte systemløsninger kan fleksible indretningskoncepter nu realiseres i alle tænkelige bolig- og forretningsområder. Dog er planlægningen heraf en udfordring. 

I lille og stor målestok 

Häfele, specialisten i beslagteknik, elektroniske låsesystemer og lys, har siden 2009 beskæftiget sig med innovative løsninger til møbler og rum der kan tilpasses individuelt og anvendes i alle brancher og bygningstyper. Resultatet er Slido, et modulært system til skydeløsninger til møbler, indvendige rum og offentlige bygninger med offentlig adgang. De teknisk raffinerede løsninger med intelligente samlinger, vinkel- og hjørneelementer til alle typer skydedøre er sidenhen konsekvent blevet videreudviklet og anvendelsesmulighederne udvidet.

”Vores løsninger motiverer til igen og igen at gentænke emnet ”skydedør”, siger Christian Wrana, leder af Häfele Product & Category Management Schieben. For at ledsage planlæggere indenfor arkitektur, indretning og snedkerfaget ad den hurtigste vej til den ønskede løsning og dermed påvise maksimal designfrihed, er Slidosortimentet blevet inddelt i fire anvendelsesområder:

  • Slido Furniture
    Skydedørsløsninger til alle bevægelsesmåder for møbelskydelåger
  • Slido Door 
    Skydeløsninger til pladsbesparende løsninger til værelsesdøre.
  • Slido Room 
    Skydeløsninger til rumskille- og rumopdelingssystemer, fx rum-i-rum-løsninger, walk-in-closets eller opbevaringsplads under trapper.
  • Slido Wall 
    Skydeløsninger til mobile skillevægssystemer i større dimensioner. Slido Wall gør det muligt at integrere andre Häfele-komponenter for at gøre systemet akustisk effektivt eller pynte på det med LED-skærme eller lys. 

Imponerende dimensioner: 

Slido Wall i brug verden over 

Skillevægssystemer fra Häfeles findes i prestigefylde bygninger i hele verden: I spejlsalen på Ritz-Carlton i Berlin, i det luksuriøse indkøbscenter Siam Paragon i Bangkok og i Marina Bay Sands Resort i Singapore.  En af de fremragende muligheder der kan realiseres med Slido Wall, er gennemgangsdøre med mobile skillevægge af glas. Samtidig kan systemet indrettes akustisk effektivt. Häfeles produktudvikling fremhæver i denne sammenhæng: ”Supermoderne arkitektur kræver funktionelt stærke og intelligent designede løsninger. Derfor er Slido Wall ikke designet til serieproduktion, men derimod som et system der kan tilpasses individuelt til alle brancher og bygningstyper.”  

Produktnyheder og -opgraderinger af Häfele skydedørsbeslag

  • Nyt: Slido D Line11: En ny generation - skydedørsbeslag til lineære skydedøre eller værelsesdøre af træ eller glas; rammeprofil leveres i sort eller sølvfarvet. Let, komfortabel og blid betjening, også ved stor belastning. Lukkedæmpning med fluidteknologi og valgfri push-to-open-funktion.  
  • Opgradering: Slido R-Aluflex: Skydedørsbeslag til bl.a. særlige rumsituationer såsom walk-in-closets, rum-i-rum-løsninger, opbevaringsplads under trapper, i skråvægge eller skunke.
  • Opgradering: Slido D-Line41: Skydedørsbeslag specielt til indvendige gennemgangsdøre og anvendelse i offentlige bygninger. Lille åbnekraft for legende let betjening. Det puristisk/elegante design og den skjult integrerede løbeteknologi opfylder de største æstetiske krav. Skinnefarven leveres i enten sort eller sølvfarvet efter ønske.


Mere informationen: Slido

 

Häfele optimerer til stadighed det modulære Slidosystem til skydeløsninger. Således kan man med sortimentet Slido Room forandre specielle og krævende rumsituationer til opbevaringsplads, projektere walk-in-closets eller skabe rum-i-rum-situationer. 

 

Dette skydesystem som kan implementeres ved hjælp af Häfeles Slidosystem, virker rummeligt og stilfuldt. Især sortimentet Slido Room tilbyder forskelligartede løsninger til at skabe rumzoner.

 

​​​​​​​Skydedøre får rum til at virke større, sparer plads og giver et indtryk af elegance. Det er en god løsning til fx at separere opholds- og soveområder fra hjemmekontoret således som det for tiden er påkrævet i mange hjem. Med skydesystemet Slido tilbyder Häfele masser af inspiration til at finde den perfekte løsning.​​​​​​​

Pressekontakt

Christina Buus

Marketingansvarlig Tlf.: 28 73 05 15 christina.buus@haefele.dk