Fleksibel rumudnyttelse

Häfele Slido Wall: System til mobile skillevægge

Med skillevægssystemet Slido Wall fra Häfele kan alle slags rum i privat og erhvervsmæssigt regi gøres større eller mindre, alt efter behov, manuelt eller halvautomatisk. I hotelbranchen kan der alt efter det daglige behov og gæsternes ønsker skabes flere uafhængige rum eller Co-Working Spaces ud af fx et stort konferencerum eller morgenmadsrum.

Slido Wall fra Häfele er et gennemtestet skillevægssystem som igennem årene løbende er blevet optimeret og tilpasset til markedsbehovene. Slido Wall skillevægge findes i forskellige vægtklasser op til 1600 kg pr. element. Således er systemet vokset fra at være en enkel skillevæg til nu at være et komplekst system der opfylder næsten alle tænkelige krav. Slido Wall flytter skillevægge med forskelligt udformede elementer i alle farver og mange materialer og er faktisk lidt af en tusindkunstner på projektområdet. Ved anvendelse af træelementer kan højder op til 15000 mm realiseres, ved anvendelse af glas op til 3500 mm og elementbredder kan være op til 1240 mm. Flere elementbredder kan fås på forespørgsel. Skydevægge med Slido Wall fås til træ- og glaselementer i lyddæmpet og ikke lyddæmpet udførelse. De kan manuelt eller halvautomatisk sammenføjes til at være en fast væg, eller de kan i åben tilstand skjules i et parkeringsrum i vægnichen. 

En loftsløbeskinne af aluminium tjener som ophæng til de enkelte elementer. Elementerne løsnes fra hinanden enten manuelt med håndsving eller halvautomatisk med nøglekontakt. Derefter kan de skubbes på vedligeholdelsesfri, kuglelejrede hjul langs skinner – enten for at lave en ny rumopdeling eller for at placere dem i et parkeringsrum eller skjule dem i en niche. Hvis der fx kommer flere medarbejdere i et kontor med Slido Wall, kan arbejdslokalet hurtigt gøres større. 

Talrige former, farver og materialer

Med sit store udvalg af overflader kan Slido Wall tilpasses perfekt til forskellige arkitektoniske forudsætninger. Både ramme og fyldning kan tilpasses individuelt. Rummets særlige krav kan opfyldes med skydevæggens forskellige elementtyper som helt element eller sammen med integrerede døre. 

Til beklædningen kan man vælge mellem forskellige bærematerialer (fx spånplader) med naturtræsfiner, laminat eller melaminbelægning. Derudover leveres overflader med anti-fingeraftryk, filtoverflade eller specialoverflader med fx akustiske egenskaber. Der er ingen fremstående beslagdele. Profilerne fræses fortrinsvis i loftet. Dermed integreres skillevæggene sømløst i alle miljøer og bidrager positivt til designet. Der findes ingen begrænsning for den kræsne dekoration af opholdsrum og arbejdspladser.

Slido Wall skillevægge – basistyper

Hvis opgaven består i at adskille store haller diskret og sikkert med ovennævnte elementer, er Slido Wall K 110 det rigtige valg. Her er det muligt at realisere 15 m høje elementer på op til 1600 kg og lyddæmpning op til 58 dB. 

Af nye designs kan nævnes skillevægstyperne Slido Wall K 80 og K 90. Her drejer det sig om to yderligt lyddæmpede skillevægge til lågetykkelser på 80 og 90 mm. De adskiller sig ved deres lyddæmpningsværdier og maksimale indbygningshøjde.

Til glasskillevægge med indbygningshøjder op til maks. 3500 mm anvendes Slido M 100. Denne glasskillevæg giver lyddæmpning op til 46 dB. Den sikrer transparens i små og store rum med meget lys og skærmer alligevel effektivt for lyd. Clouet: Slido Wall K 110 og M 100 kan uden problemer kombineres med hinanden. Det er også muligt at få en dør i transparent look.

Slido Wall 150-S egner sig til visuelle skillevægge, fx med træelementer op til 3500 mm højde. Disse anlæg anvendes gerne til buffeter, madudleveringssteder, stoleopbevaring m.m.

Slido Wall 150-R til skydevægge af glas uden lyddæmpning anvendes især i butikspassager eller i åbne kontorlandskaber. Den åbner og lukker sikkert og bibeholder transparensen. Standardelementerne kan låses automatisk i gulvudtag. Låsning vha. fod- eller håndbetjening bortfalder.

Alt efter udstyr er Slido Wall udført lineært eller i segmenter. En- eller tofløjede pocket doors muliggør variable passager som kan forsynes med dørlukkere. Slido Wall har ingen bundstyr. Takket være det kompakte design er pladsbehovet til løbeskinne og parkeringsniche minimalt. Også konstruktioner planliggende med loftet er mulige næsten overalt idet løbeskinnen har lille indbygningshøjde. Slido Wall elementer fås hos Häfele som Topco-produkter. Allerede fra styktal på én.

Det elektroniske låsesystem Dialock fra Häfele kan integreres i den mobile skillevæg Slido Wall. Dialock kan efter behov styre dør og/eller halvautomatik.

Uanset om det er til butiksindretning, store sale, kontor, seminarlokaler eller i hjemmet: Både teknisk og designmæssigt har Slido Wall alt hvad en mobil skydevæg skal have. Med sin brede vifte af anvendelser er den det perfekte valg til næsten alle miljøer.

Slido Wall skillevægge fra Häfele

Slido Wall skillevægge fra Häfele i Intercityhotel Braunschweig.

Slido Wall glasskillevægge

Med Slido Wall glasskillevægge kan man altid finde den rigtige balance mellem diskretion og transparens i mødelokaler.

Slido Wall

Med skillevægssystemet Slido Wall fra Häfele kan også høje rum (op til 15 m) adskilles uden problemer som dette eksempel fra en golfklub i Køln viser.

Slido Wall skillevæg af glas

Mere transparent kan det ikke gøres – Slido Wall skillevæg af glas i et vinotek.

Pressekontakt Peder Nørgård Pressekontakt

Peder Nørgård

Adm. direktør Tlf.: 96 14 72 76 Fax: 97 51 12 13 peder.noergaard@haefele.dk