Häfele sokkelstøvsuger: Praktisk udnyttelse af ekstra plads

Støvsluger til køkkengulvet

Ubrugt plads bag soklen skal bruges til noget fornuftigt. Häfele har fået en genial ide til hvordan uudnyttet plads ved gulvet kan udnyttes på en fornuftig måde. Den nye stationære sokkelstøvsuger er skjult bag beklædningen. Den er kraftfuld og sluger alt hvad der uheldigvis lander på gulvet ved arbejde i køkkenet – og det er som bekendt ikke så lidt. Nu behøver man ikke længere bukke sig ned for at samle op. Man kan blot tænde med en tåspids og evt. hjælpe lidt til med en kost. Den almindelige støvsuger behøver ikke komme frem for at klare disse småting.

Elegant køkkenhjælp

Den diskrete køkkenhjælper med elegant designet front af rustfrit stål passer i de fleste køkkenmiljøer. Den er egnet til indbygning i sokkelfronter med en minimumhøjde på 116 mm. Sokkelstøvsugeren installeres nemt i en udskæring på 330 x 110 mm.

Den kraftige støvsuger med en 650 Watt motor betjenes via en fodkontakt. Den tager uden problemer snavs, krummer og dyrehår, og egner sig også perfekt til at suge snavs af kosten. Det er slut med at bukke sig ned efter fejebakken – husarbejdet bliver meget nemmere. Den energibesparende, automatiske sikkerhedsafbryder slukker efter 10 sekunder. En lampe viser hvornår støvsugerposen er fuld og skal skiftes. Det gøres nemt ved at trække støvsugeren ud af soklen og skifte posen ovenfra. Posens volumen rækker gennemsnitligt til 12 ugers brug.

Støvsugeren leveres som komplet sæt med sugeenhed, netkabel, frontplade, fem støvsugerposer, filter, montageskabelon, montagemateriale og montagevejledning.

Sokkelstøvsuger fra Häfele
Pressekontakt Peder Nørgård Pressekontakt

Peder Nørgård

Adm. direktør Tlf.: 96 14 72 76 Fax: 97 51 12 13 peder.noergaard@haefele.dk