Højkvalitets-træskuffer fra Häfele

Design dine egne individuelle træskuffer

Træskuffer er et unikt produkt som du hos Häfele kan få produceret med en fantastisk finish der sjældent ses andre steder. Häfele er leveringsdygtig i alle de mest brugte træsorter som bøg, eg, ask, ahorn, valnød, birk m.m., og du kan bestille helt ned til ét stk. skuffe. Derudover kan vi også levere de mere specielle træsorter, fx wenge.

Skufferne produceres med en overflade af klar lak, olie, røg, hvidpigmentering eller farve, men kan også leveres ubehandlede så du selv overfladebehandler. Der er mulighed for en tilpasset inddeling eller bestik-/krydderi-/knivindsats i skuffen. Har du et mere specielt behov til din skuffe, har du mulighed for selv at tegne en inddeling så skuffen bliver præcis som du ønsker. Målene på skufferne tilpasses individuelt til netop dit projekt. Dermed er der stort set ingen begrænsninger i sortimentet for et fantastisk flot slutprodukt. Udover skuffer kan der nemt produceres bakker, kasser og lignende.

Rekvirer et skema til online eller manuel udfyldelse fra vores salgsafdeling så du kan få et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Se skuffer i kataloget side 3.55 og 3.56