Start nu og udforsk vores nye webside

Produktsøgning – hurtigt og nemt.

   

At søge, finde og navigere er blevet mere interaktivt og intuitivt. Du indtaster hurtigt og nemt de ønskede egenskaber i henhold til din projektering. De første anbefalinger vises før du er færdig med at indtaste informationen. Jo flere egenskaber du indtaster, jo mere specifikke bliver anbefalingerne. Der vises også billeder. Du kan også bruge intelligente filtre for at indsnævre valget (supplerende eller som alternativ). Du får et overblik med flere alternative produkter, og du kan nemt vælge og sammenligne.

​​​​​​​Se mere om dette under Hyppigt stillede spørgsmål.

 

 

Maksimal nemhed. Personlig konto.

”Min konto”-menuen er et aktivt overblik der giver dig mulighed for at finde og bestille produkter hurtigere. Efter login med dine brugeroplysninger føres du direkte til ”Min konto”-siden. Du kan søge i en nemt overskuelig liste over alle tidligere ordrer efter et nøgleord eller filter; du kan også genbestille artikler. En personlig top 10-liste viser dine hyppigst bestilte artikler - med direkte link til indkøbskurven. Du kan oprette lagerlister eller lave samlinger af artikler til projekter, møbelartikler og lignende ved brug af et ubegrænset antal indkøbslister. Du kan se tracking-detaljer for aktuelle ordrer, inklusive hvilke produkter og pakker der er undervejs til dig. Det er mærkbar hjælp i din arbejdsdag.

Se mere under Min konto.

 

 

 

Straks. Alle de data du behøver til din projektering.



 

Al information om produktet er organiseret på en let tilgængelig måde. Du vil også finde andre data som du behøver til din projektering: CAD- og CAM-data, fotogallerier, servicedokumenter, installationsvejledninger, ordreassistance, tilbehørsreferencer og meget mere - inklusive links til de relevante tilgængelige downloads. Produktdetaljesiderne har identisk design så du vil hurtigt og intuitivt finde det du søger. Det gør din digitale møbelprojekteringsproces nemmere og mere pålidelig.

Mere information på produktdetaljesider

Gå til konfigurationsværktøjer og CAD-data 

 

 

Inspiration. Gemt sammen med en artikelliste.

I afsnittet om boliginspiration kan du altid finde nye forslag til møbler og funktionelle møbleringsløsninger i alle boligområder der kan vælges individuelt. Fra praktiske, detaljerede løsninger til innovative rumkoncepter. Omfattende illustreret med detaljerede beskrivelser og et direkte link til de anvendte Häfele-produkter.

Gå til inspiration

 

 

 

Vil du vide mere?

Her findes mere information og hjælp om disse emner:

Hyppigt stillede spørgsmål

Gå til FAQ