Gola profilsystem

Häfele Danmark kan nu tilbyde leverancen af et unikt grebsprofilprogram i aluminium. Gola-systemet er et nyudviklet system hvor der er lagt megen vægt på at det skal være nemt at installere. Derudover tilbydes en bred vifte af tilbehør der gør det muligt at lave meget individuelle løsninger ved køkkenøer, skranker osv.

Ideen er at man ved hjælp af glatte låger får det grebsløse look uden at fræse eller montere grebslister i lågen. Gola-profilen ligger bag låger og skuffer som et anslag, og hulningen i profilen gør at man kan få fingrene ind og åbne skuffer og låger.

Montagen af både de lodrette og vandrette profiler foretages let i det udviklede clipssystem som også danner den rigtige afstand mellem korpusser i højskabene. Profilerne kan let demonteres igen så ledninger til belysning m.m. kan skjules her.

Profilerne fås i mange farver, både eloxerede og lakerede, og fra samme leverandør får vi også de smarte reolprofiler der er hotte i køkkenbranchen for tiden. Disse kan leveres i samme overflader som grebsprofilerne.

Alt kan leveres både i hele længder og på fiksmål.

Se video