Häfeles nye Moovit MX

Häfele har gennem flere år kunnet tilbyde Moovit-skuffer fra vores egen produktion i Tyskland.

Første generation af Moovit blev leveret med udtræk fra en ekstern leverandør, men den nye MX-generation vil blive leveret med det egenudviklede udtræk Matrix i enten 50 kg eller 75 kg version. Matrix er kendetegnet ved at være et af de absolut mest velløbende udtræk til dette formål, og disse fremragende egenskaber opnås ved at profilerne i stedet for at være valset ud, er trykket ud. Dette giver den meget ensartede overflade som valserne ruller henover, og dermed minimal friktion.

Moovit-sargen har fået et facelift til et mere strømlinet look som lever op til tidens smag. De lodrette sider indvendig i skuffen betyder at skuffen kan udnyttes optimalt og at flasker eller anden emballage placeret op mod kanten ikke vælter. Moovit-sargen leveres i to højder, 92 mm og 115 mm, og med diverse tilbehør som rælinger, enten som firkantet eller rund enkeltræling, eller som massivt metal eller med glasdekor.

Moovit adskiller sig fra lignende systemer ved at være nemmere at finjustere idet det gøres fra skuffens overside. Det betyder at skuffen ikke skal trækkes langt ud når skuffefronters fuger skal tilpasses samt at skuffer der er placeret i nicher eller op ad væggen, kan justeres uden problemer.

Moovit leveres i fem standardfarver som lagerføres, nemlig hvid, grå, antracit, sølv- og bronzefarvet. Derudover kan den tilbydes i specialfarve efter kundes valg ved relativt fornuftige mængder.

Moovit Lock er et ikke uvæsentligt punkt når skufferne anvendes i butikker, kontorer, laboratorier, trolleys osv. Skufferne er forberedt for Lock-system som nemt og problemløst kan monteres, enten som låse eller som anti-tilt-system.

Häfele kan tilbyde forskellige værktøjer der gør anvendelsen af skufferne endnu lettere, fx diverse samleværktøjer. Til små simple opgaver findes der små enkle montageværktøjer der kan gøre stor gavn, enten ved mindre produktioner eller i servicebiler.

Se montagevideo