iMove

Intelligent design møder perfekt enkelhed

Stiger bliver overflødige, for nu kan vi tilbyde et pull down-system der er nemt at bruge, giver bedre adgang til de lagrede varer, et bedre overblik over skabet og hurtigere adgang. Produktet der kombinerer valuta for pengene og innovation er iMove. Denne innovative løsning forvandler et klassisk overskab til et ergonomisk lagersystem med masser af plads og funktion. Med én let bevægelse kan iMove og alt dens indhold trækkes ned og ud hvorved indhold der ellers ikke kan nås, kommer inden for rækkevidde.

iMove bygger på gennemprøvet teknologi og er fremstillet af højkvalitetsmaterialer med smart mekanik. Den intelligente brug af løftemekanismen i kombination med stærke støttefjedre og montagetilbehør gør iMove til den ultimativt bedste på betjeningskomfort og funktion, samtidig med at den er meget enkel at samle og installere.

Derfor kaldes den intelligent bevægelse – iMove. Den fremstår perfekt som et totalt koncept og er designet til hurtig, sikker installation eller eftermontage og livslang fejlfri anvendelse.