Interzum 2019

En helt særlig stand og flere priser

Häfele kan endnu en gang se tilbage på en veloverstået messe med masser af besøgende også fra Danmark. Særligt onsdag og torsdag var der vildt run på, og selv med fem danske sælgere på standen var det ikke muligt at få kontakt til alle. De kunder der ikke gav sig til kende i receptionen, havde svært ved at finde os på den til tider overfyldte stand. Det beklager vi meget for vi ville gerne have talt med alle. 

Häfeles stand var i år noget helt særligt i forhold til tidligere år. Før har vi også vist vores handelsvarer fra andre leverandører, men i år var det udelukkende produkter vi enten selv producerer eller produkter som er produceret kun for Häfele. Med på standen var bl.a. også repræsentanter fra det seneste opkøb Nimbus som er specialister i akustik og belysning. De vakte stor interesse blandt kontormøbel- og indretningsfirmaer som kunne overveje at få hjælp til at levere et miljø der fungerer perfekt hvad angår lyd og lys! 

Häfele blev belønnet med flere priser på messen. Bl.a. den nye klapholder Free Space som udmærker sig ved sit kompakte design der gør den specielt egnet til små og smalle skabe hvor tidligere kendte klapholdere med samme funktioner er alt for klodsede. 

Den næste pris blev tildelt et samlesystem til skuffer der gør det legende let at samle skufferne i et gør det selv-møbel. Samling er mulig uden brug af hverken værktøj eller skruer. Beslaget består af en metalhage der af skuffeproducenten slås i skuffesiderne i stedet for dyvler samt et clipsbeslag til at holde bagstykke og bund på plads. 

Største highlight var imidlertid nok det nye LOOX5 program som er Häfeles eget udviklede LED belysningsprogram til alt indenfor møbler, køkkener og inventar. Loox har efterhånden været på banen i nogle år, men er nu blandt eliten indenfor belysning. De store salgsmængder har gjort at de ypperste udbydere af LED-komponenter nu ser Häfele som en kompetent kunde. Det har betydet at Loox nu tilbydes med førende LED-bånd fra Samsung i den eksklusive ende der egner sig til de mest krævende opgaver i butikker, lufthavne mv. hvor lyset brænder næsten konstant. Mængder gør at priserne, skønt den bedre kvalitet, holdes på nuværende niveau, og dertil kommer versioner til mere industriel brug i møbler til hjemmet som er ca. 40 % billigere. 

Største opmærksomhed tiltrak sig dog Häfele Connect Mesh app hvormed man kan styre sit lys med iPad eller iPhone. Den vandt også en pris og er dermed Häfeles første elektroniske produkt som har vundet Häfele Interzum Award. Systemet gør det endvidere muligt via en hub at kommunikere med andre trådløse enheder som ovne, kaffemaskiner, aircondition, Amazon Alexa osv. Det var helt vildt! 

Vi glæder os meget til at komme ud i markedet med de nye produkter hvoraf flere vil være klar indenfor relativt overskuelig fremtid!