Loox-bussen på turne

Häfele var i uge 33 på turne med vores nye Loox-bus som var på en stor Europaturne og kom til Danmark efter en rundtur i Rusland. Herfra gik turen videre op i Skandinavien. Læs mere

Det blev en stor oplevelse med besøg af mange kunder på de destinationer hvor vi gjorde holdt. Kunder rundt om i landet havde velvilligt stillet en parkeringsplads til rådighed, og kolleger i nærheden var inviteret til at opleve alle de muligheder Loox-programmet tilbyder.

Dem der mødte op, var meget spørgelystne og meget begejstrede over hvor nemme produkterne er at anvende samt de mange løsninger der kan tilbydes. Det førte til mange aftaler om yderligere besøg hvor kunder havde specifikke opgaver de gerne ville rådgives om.

Succesen vil blive fulgt op i løbet af 2020 hvor bussen vil blive udstyret med de nye Loox 5 produkter som første gang blev vist på Interzum og som er klar til levering først i det nye år. Alle der gik glip af et besøg i år, er meget velkomne til at bede os kigge forbi næste år. Vi håber at kunne booke bussen i 14 dage til turneen 2020.

Loox-bussen på turne