• Worldwide
  • Kontakt

Lyddæmpende skærme til kontoret

Häfele Danmark har fået adgang til et nyt spændende produkt hvor næsten kun fantasien sætter grænser. 
Udgangspunktet er plader til afskærmning af skriveborde hvor vi kan tilbyde plader efter opgave i nøjagtig den størrelse og form kunden måtte ønske.

Grundpladen (her MDF) beklædes med et nylontæppe som dækker både flader og kanter og efterlader en flot ensartet finish i næsten nøjagtig den farve man måtte ønske sig. Længden af tæppets luv kan leveres i forskel-lige variationer, fx en helt kort velouragtig eller i forskellige længder alt efter temperament og anvendelse. Vil man have lavet et lille "kighul" så man kan se om naboen er på sin plads uden at rejse sig, kan man lave et passende hul som også vil blive dækket pænt af tæppet. 

Pladematerialet kan også varieres alt efter formål. Man kunne forestille sig celleplader som grundmateriale til fx skærmvægge for at opnå en tykkere plade uden at den skulle blive for tung at håndtere og flytte rundt. 

Til skilleplader kunne man også forestille sig en blødere kerne så man kunne bruge den til opslagstavle med stifter eller måske som underlag under tæpper af metalfolie så den kunne fungere som en lydløs magnettavle. 

Bakker og skuffer beregnet til at bære rundt mellem varierende arbejdspladser i det moderne kontor er også en mulighed. Den bløde overflade gør at bordplader og reoler ikke ridses, og den er behagelig at røre ved.