Mød en medarbejder

Guna Petersone, internt salg

Hvem er jeg

Jeg kommer oprindelig fra Letland og har boet i Danmark de sidste 10 år. De sidste fire år har jeg været en del af Häfele-familien. Jeg nyder min hverdag med at sidde i internt salg hos Häfele Danmark. Jeg er uddannet indkøber, men har også læst en smule salg her for nylig. Ud over at passe mit arbejde er jeg også mor til min søn og kone til min mand samt en god ven for mine venner og meget mere. Er glad for alle delene.

Opgaver jeg sidder med til daglig

Min hverdag går med betjening af vores dejlige kunder. Jeg tager imod ordrer, hjælper med at finde de rigtige løsninger, følger op, lytter aktivt og meget mere. Jeg prøver at yde den bedst mulige service.

Ud over de daglige opgaver er jeg også Service+ repræsentant i Danmark. Der prøver vi at arbejde med ekstra servicemuligheder til vores kunder. Vi gør vores bedste for at skabe værdi for vores kunder.

Sådan gør jeg en forskel

For mig er det vigtigt at skabe værdi. Værdi for kunder, værdi for Häfele, værdi for mine kolleger… Jeg prøver at gøre mit bedste for at leve op til det. Tror også det er det der gør en forskel. Jeg tilstræber at være en som svarer hurtigt, en som man kan regne med og en som man kan stole på for at spare tid og stress for alle.

Så vidt muligt er jeg positiv og ”open-minded”, jeg tror det bidrager til den gode stemning. Jeg har ”ja-hatten” på det meste af tiden :-)

Hvad driver mig

Hvis alle omkring mig har det godt, så har jeg også det godt. Så tilfredse kunder, kolleger og familie, det er det der driver mig. Udfordringer på vejen til at gøre andre tilfredse er en del af rejsen. Hvis der har ikke været udfordringer, så har det været ret kedeligt… Så jeg kan godt sige at udfordringer også er min drivkraft. Jeg elsker følelsen af at gøre en forskel, at løse en opgave, at være med i tingene.

Fun fact

Kunderne er ikke så gode til mit navn - der er nogle som tror at jeg hedder Gunnar. Jeg plejer ikke at rette dem når de skriver til mig. Så det er sjovt hvis de ringer til mig og hører at jeg er en kvinde.