Nyheder fra Loox-kataloget 2017

I Loox-kataloget 2017 findes der et par nyheder som er værd at tage et ekstra kig på.

Noget af det nye er Loox 12 V LED-netdele som nu fås i et ekstra fladt design. Netdelen er kernen i Loox-systemet og kan tilsluttes til alverdens gængse netspændinger og netfrekvenser. Alle netdelene er energieffektive og udstyret med overbelastningssikring.

Et andet meget anvendeligt produkt er Loox stiknetdelene som kan sættes direkte i strømstikket i væggen. Vær opmærksom på at der altid skal monteres en fordeler mellem netdel og stik og mellem netdel og lyskilde.

Man kan for tiden læse meget om trådløs omladning af smartphones, og Loox-serien omfatter også en induktiv (trådløs) ladestation som kan monteres i møblet både oppefra og nedefra, både i en synlig og skjult version.

Se også de lysstærke LED 2047 spots med matteret glasafdækning (vist herunder) som giver mulighed for mange forskellige anvendelser i møbler og indretning. Kabinettet er udelukkende fremstillet af ståldele, har lang levetid og er meget velegnede som stemningsbelysning. De forskellige montagevarianter og valgfri kabinetter giver stor designfrihed og masser af muligheder ved installationen. LED 2047 spots anvendes af førende køkkenproducenter og prisen er særdeles konkurrencedygtig.