Status på coronakrisen

Udfordringer relateret til coronavirus

Kære Häfele partner

Her under coronakrisen er vi hos Häfele bevidste om vores sociale og økonomiske ansvar.

Vores leveringsdygtighed har højeste prioritet. Vores lagre i Nagold og Hannover er tilstrækkelig velforsynede, og der har hidtil ikke været nævneværdige forsinkelser af vores leveringer. Vi må dog regne med lidt længere leverings- og transporttider. Vi er i tæt daglig kontakt med vores leverandører og vores egne fabrikker for at opretholde den globale forsyningskæde og sikre vores varebeholdning.

Vores salgskonsulenter er tilgængelige indenfor normal åbningstid og er klar til at rådgive dig. Da rigtig mange salgskonsulenter arbejder hjemmefra, beder vi om at forespørgsler sker via e-mail. Disse vil blive besvaret straks.

Derudover kan du bestille alle vores artikelnumre i vores webshop, døgnet rundt alle ugens dage, også hjemmefra. Hvis du ønsker adgang til vores webshop, kan du tilmelde dig på vores hjemmeside: Klik på Kontakt øverst til højre på forsiden og herefter på Bliv kunde nederst i boksen der kommer frem. Udfyld formularen og klik Send. Du vil derefter modtage kundenummer og adgangskode på e-mail. Du kan også kontakte vores salgskontor på tlf. 97 51 15 22 eller sende os en mail på info@haefele.dk. Vi hjælper dig gerne godt i gang.

Herunder vil vi informere om de vigtigste justeringer af vores arbejdsgange:

  • For at forsinke virussens spredning arbejder medarbejderne i virksomheden hjemmefra i det omfang det er muligt.
  • Ganske få arbejder på kontor og lager med tilstrækkelig sikkerhedsafstand.
  • Interne og eksterne aftaler der ikke kan holdes via telefon eller videokonference, er aflyst eller afholdes med kun få personer.
  • Der er strenge rapporteringskrav for medarbejdere som har været i kriseområder eller har været i direkte kontakt med smittede eller muligt smittede personer.
  • Vores medarbejdere skal overholde de allerstrengeste hygiejniske forholdsregler.
  • Der er fuld kontrol med besøg af eksterne personer med hygiejniske forholdsregler i bygningen.

Vi vil på vores hjemmeside holde dig informeret om den aktuelle udvikling der er relevant for dig som kunde.

Vi ønsker med alle disse tiltag at forsikre dig om at dine forespørgsler og ordrer kan ekspederes på vanlig vis. Dog viser den aktuelle dynamiske og derfor vanskeligt forudsigelige udvikling at vi ikke kan give nogen garantier i den aktuelle situation.

Vi ønsker dig et godt helbred samt at vi alle sammen vil komme godt igennem denne vanskelige tid.

Med venlig hilsen

Peder Nørgaard