Sæt spot på jeres produkter

Minimalistiske spots til salg og præsentation

Häfele har sammen med datterselskabet Nimbus udviklet en ny lampeserie til den ideelle præsentationsbelysning. Spotlamperne der findes under Häfeles mærkevarer Loox, vinder på klart design, solid udførelse og høj lyskvalitet.

 

 

De forskellige spotlamper i Häfeles nye serie supplerer hinanden perfekt. Afhængig af den ønskede effekt kan lamperne styres enkeltvis og dæmpes til det ønskede lysniveau for direkte at fremhæve objekter.

 

Lampeserien til fokuseret belysning af varer leveres i forskellige varianter der supplerer hinanden perfekt: Minispots belyser produkter nedefra, bittesmå og højdejusterbare spots belyser måske halskæder i glasvitriner ovenfra, og diskrete påbygningslys finder fx deres plads i reolhylder - som hjørneløsning eller indbygningsvariant.
 
Spotlamperne der leveres i sort og sølvfarvet, er udviklet af Nimbus design- og ingenørteam i Stuttgart. De dæmpbare lysløsninger har en meget klar og skarp linse, og for at give en realistisk varebelysning producerer LED-lamperne med CRI >90 en optimal farvegengivelse. Med det drejelige lampehoved på størrelse med 1 euro i diameter kan spotlamperne altid tilpasses fleksibelt til udstillingerne. 
 

 

De bittesmå og højdejusterbare Loox5 LED-spots egner sig perfekt til at belyse fx halskæder i glasvitriner fokuseret ovenfra. De leveres i sort mat eller sølvfarvet og den smalle spredningsvinkel sætter et klart fokus.

 

Smart lyssystem til jeres butik

Den nye serie af spotlamper kan programmeres via Häfele Connect Mesh og integreres i lysscenarier. Lamperne kan styres trådløst med det samme system som Häfeles Dialock elektroniske møbellåse. På denne måde kan I fx bruge en smartphone og Häfele Connect Mesh app til at indstille at spotlamperne ved åbning af vitrinen tænder eller dæmpes til et andet lysniveau. 

Derved får I en holistisk og harmonisk afstemt lysoplevelse i jeres butik.

Se udvalget af vores Loox spotlamper her eller kontakt en af vores konsulenter på tlf.: 97 51 15 22
 

 

Med en højde på 50 mm kan Loox5 LED-spotlamperne både monteres på bunden og i toppen af udstillingsmontrer. Lamperne der leveres i sort eller sølvfarvet, er højdejusterbare og kan drejes.

 

De 400 mm høje Loox5 LED-spots giver fokuseret præsentationslys på objekter i butikker eller museer. Lamperne der leveres i sort eller sølvfarvet, er højdejusterbare og kan drejes.

 

Som påbygningslys tilpasser Loox5 LED-spotlamperne i sort eller sølvfarvet sig nemt i hjørnerne af en udstillingsmontre.

Fotos: Häfele

Find din ideelle præsentationsbelysning her.

Pressekontakt

Christina Buus

Marketingansvarlig Tlf.: 28 73 05 15 christina.buus@haefele.dk