Slido Classic 35 og 50

Skydedørsbeslag til udenpåliggende front

Häfele opkøbte for et par år siden skydedørsproducenten WECO med henblik på at få endnu en gren på træet af egenproducerede produkter. Resultatet er bl.a. blevet en videreudvikling af WECOs tidligere program af populære skydedørssystemer som for år tilbage var meget anvendt hos store danske producenter af skydedørsskabe, men som senere igen blev indkøbt containervis fra Kina.

Produktionen af Slido Classic er vendt tilbage til Europa

I takt med bedre produktionsmuligheder i Europa og stigende priser i Asien bliver mange af disse produkter igen købt i Europa hvilket har givet plads til Häfeles Slido Classic 35 VF S og Slido Classic 50 VF S som flere store fabrikker allerede nu har taget ind i programmet som erstatning for andre.

Beslagene kan købes som løsdele fra lager til det mindre forbrug, men kan også leveres i industriel forpakning der kan sendes direkte sammen med skabene.

Slido-systemerne er kompatible og gennemtænkte

De to systemer er fuldt kompatible hvilket betyder at på samme skab og samme låge kan beslagene leveres i nøjagtig den kvalitet og prisklasse man har brug for, idet alle boringer er ens. Det betyder at man kan veksle frit mellem 35 og 50 kg beslag samt vælge om man vil bruge aluminiumtopskinne eller nøjes med den billigere stålskinne.

Et gennemtænkt montagesystem gør at man ikke får lågerne placeret i det forkerte spor under montagen. Systemet kører simpelthen lågerne automatisk på plads og sikrer at de ikke kan falde af.

Der findes Soft-Close-løsninger til begge typer beslag, og sågar en helt ny løsning til skabe med 3 låger. En simpel el-løsning til en fornuftig pris findes også hvis man rigtig vil give den gas!

Læs mere fra katalogside 10.41 A