Skydedørsbeslag er det nye sort

Udbredelsen af skydedøre er stærkt stigende i nybyggeri, sikkert til dels som et resultat af at lejligheder bliver mere kompakte, pladsen trang og døre derfor ofte kommer i vejen. I dette og kommende nyhedsbreve vil vi sætte fokus på nogle af vores mange løsninger med skydedøre, både vores eget brand Slido og vores eksklusive luksusbeslag fra Hawa.

Slido D-Line 11

Slido D-Line 11 er et utrolig godt beslag til prisen, lydløst og letløbende med eller uden soft-close. Det fås i mange varianter, men især én version er nærmest genial til dansk byggeri. Her ser man ofte at skydedørsskinnen bliver monteret i en kappe for at skjule selve skinnen og trække lågen ud fra væggen for at få den fri af fodlisten. Men med Slido D-Line 11 kan man få en løsning hvor skinnen kompenserer for fodlisten og afdækkes elegant med en aluminiumkappe der klikkes på.
 
Merprisen for systemet hentes let ind da man undgår at fremstille en trækappeinddækning der i værste fald også skal males. Med Slido D-Line 11 er alt fiks og færdigt i én arbejdsgang.

Læs mere