Egen poseproduktion for mere kundenærhed

Siden 1923 har Häfele lagt vægt på nærhed til kunden. En af de vigtigste læresætninger i virksomheden gjaldt – og gælder – at man skal kende kunderne godt. Så godt at man ved hvad de ønsker – før de selv ved det. Et godt eksempel på denne indstilling er udviklingen af poseproduktionen.

Häfele produktionspark i Nagold

Beslagsverdenen i en pose

Idéen var helt enkel: Når en kunde udvikler et nyt møbel, opstår et individuelt behov for beslag. Hvis man kan tilbyde præcis disse beslag i en pose, får kunden ikke kun beslagene, men også en perfekt og individuelt konfektioneret pakke. Det hjælper kunden og møbelsælgeren. Samarbejdet med møbelfabrikanten begynder her allerede ved planlægningen og opbygningen af prøveeksemplarer. En god idé der har vundet indpas og som gjorde at Häfele fremmede konceptet saml-selvmøbler afgørende. I dag sparer det store mængder tid og penge.

Adskillelsesanlæg til skjulte hængsler

Posen bliver voksen

I dag hører Häfele med sin produktionspark i Tyskland til en af de førende udbydere i verden. I en smart kombination af automatiske og manuelle processer opstår en individuel og omkostningsbesparende kundeløsning – i det ønskede styktal og format og den ønskede sammensætning. Kundeindividuelle løsninger langt væk fra standarden som for eksempel „pose i pose“ eller „pose i karton“-emballager med firmalogo, stregkode og informationstekst bliver stadig vigtigere. Specialemballage som krympning, blister eller zoneemballage hører naturligvis også med hertil. I alt forlader 20 millioner poser fabrikken i Nagold hvert år – en certificeret kvalitetskontrol sørger for fejlfrit pakkeindhold.

Poseemballageanlæg

Fordelene er til at få øje på

Beslag og emballagekompetence fra én kilde. Häfele er med poseproduktionen med i hele værdikæden – fra udvikling til produktion. Derudover har Häfele adgang til et kæmpestort sortiment af beslag. En central indkøbsafdeling sikrer indkøb til en god pris og garanterer just-in-time levering. Tættere på kunden kommer man næsten ikke.