Fingertappede træskuffer på mål

Snedkerlavede fingersamlinger i massivt træ

Køkkenskufferne skal holde til lidt af hvert. De skal kunne bære det tunge læs, klare fedtede fingre og mados. Åbnes og skubbes i. Flere gange dagligt. Et moderne køkken skal med andre ord kunne lidt ekstra. 

Serien af fingertappede træskuffer er bygget på gennemført snedkerhåndværk, der løser hverdagens funktionelle behov og giver et æstetisk løft til køkken, bad og garderobe. Med ønsket om at hjælpe vores kunder til at skabe robuste, skræddersyede løsninger i harmoni med deres design og produktion, har vi nøje udvalgt vores leverandør af fingertappede skuffer i massivt træ.

Skræddersyede træskuffer i tårnhøj snedkerkvalitet

  • 12 nøje udvalgte træsorter fra bæredygtig skovdrift i Sydtyskland
  • Tilpas træskufferne til projektets unikke mål
  • Vælg mellem 6 overfladebehandlinger, 5 grebsudskæringer og utallige indretningsmuligheder
  • Brug træskuffen som den er, eller beklæd med en skuffefront i eget design
  • Gennemtestet tørring og bearbejdning sikrer en høj kvalitet og robusthed mod ændrede klimaforhold
  • Høj ensartethed i træets struktur, nuance og udtryk

Naturen flytter helt ind i skuffen

Fingertappede skuffer i massivt træ er en fortælling om stolte snedkertraditioner, og om naturen, der har fået en mere fremtrædende plads i den moderne indretning. Når de ædle træsorter flytter ind, bringer de naturens varme og taktilitet med sig, og som tiden går, får træet patina og karakter.

Anvend træskuffer i mindre format som inderskuffe eller udtræksbakke bag skabslåger og større skuffer. Eller påmonter en skuffefront i eget design og lad håndværket komme til sin ret, når skuffen åbnes og afslører detaljerne i fingertapsamlingerne. Endelig er det helt oplagt at lade det levende naturmateriale tale for sig selv i både udtryk og funktion, når de fingertappede skuffer anvendes i sin helhed – uden påsat front.

Få hjælp til dit næste projekt

Tysk snedkerhåndværk til dansk design

Häfele har allieret sig med den tyske familievirksomhed Ferdinand Köhler, der har leveret snedkerløsninger til møbelindustrien i mere end 100 år. Leverandøren er valgt ud fra sit skarpe øje for at udvælge træ af højeste kvalitet samt en grundig og detaljeorienteret bearbejdning af træet – fra tømmeret opskæres til de fingertappede skuffer samles.

Med udgangspunkt kvalitetstræ fra håndplukkede underleverandører sikrer vores tyske producent, at træet tørres til den helt rette luftfugtighed. Dette er afgørende for træets levetid og sikrer at træet ikke revner, når det eventuelt eksporteres til et andet klima. Dermed kan vi altid sikre vores kunder en tårnhøj og uforanderlig kvalitet.

Bæredygtig skovdrift

Tømmeret opskæres af udvalgte leverandører efter særlige retningslinjer til produktion af fingertappede træskuffer. En stor del af råmaterialet stammer fra bæredygtigt dyrkede blandingsskove i Sydtyskland.

Skånsom tørring

Tømmeret er helt friskfældet, når det ankommer til savværket. Opbevaring samt skånsom og ressourcebesparende tørring sker på stedet i computerstyrede tørreovne, hvis energi kommer fra forbrænding af trærester og solenergi.

Computeroptimeret præcision

Tilskæring af kantskårne og ikke kantskårne trævarer sker computeroptimeret for at producere et stort antal brede tilskæringer og for at reducere antallet af limfuger. Til limning på det automatiske limeanlæg anvendes udelukkende formaldehydfri D3-lim.

Fremstillet med topmoderne CNC-teknik

CNC-bearbejdningen sker i otte bearbejdningscentre udstyret med specielle forspændingssystemer. Foruden CNC-styrede dyvelautomater anvendes også flere CNC-styrede maskiner til fræsning af finger- og svalehalesamlinger.

Fingertappede skuffer i 12 træsorter

Alle træsorter er knast-, fejl- og splintfri. Sidedelene er afstemt efter hinanden i farve, har blot få limfuger på langs og stort set uden spejling i den pågældende træsort.

Vælg mellem 12 træsorter og 6 typer overfladebehandling. Mulighed for flere træsorter og overfladebehandlinger på forespørgsel.

Overfladebehandling

Vælg mellem PUR-naturlak, olieret og vokset, natureffekt lakeret, hvidpigment lakeret, hvidpigment olieret og fintslebet ubehandlet.

Se flere detaljer i kataloget

Snedkerkvalitet: Skræddersyet til indretningen

Brug de fingertappede skuffer funktionelt i indretningen af køkken, bad og garderobe. Eller tilpas snedkerhåndværket til en møbelserie og anvend træskufferne til opbevaring, plantekasse eller som et æstetisk indslag i indretningen. Rækken af kombinations- og designmuligheder er lang, og med tilpassede mål, modulopbygget indretning samt forskellige materialer og udskæringer kan du tilbyde kunderne en skræddersyet løsning.

Tjek mulighederne: Download kataloget


Fingersamlede træskuffer i praksis: Sådan gør vores kunder

Malene Ejsing Nørgård har designet en serie af egetræskassetter, der er skræddersyet som tilbehør til Rumas’ inventar og kan anvendes til opbevaring såvel som plantekumme.

Design: Wood Collection af Malene Ejsing Nørgård for Rumas.

Klassisk forrammekøkken hvor kaffesektionen skiller sig ud med synlige fingertappede skuffer med udfræsede greb.

Projekt: Snedkerkøkken hos privatkunde udført af Østerlars Møbelsnedkeri.
 

Håndværkskollegiet i Horsens er essensen af godt håndværk og høj kvalitet. Her er Häfeles fingertappede træskuffer og skuffeudtræk en del af det snedkerlavede interiør. 

Projekt: Inventar til Håndværkskollegiet udført af Bygholm Maskinsnedkeri.

Små fingersamlede udtræksskuffer i eg er en praktisk løsning, der tilføjer varme og naturlighed til kontormiljøet.

Design: Wood Collection af Malene Ejsing Nørgård for Rumas.

Fingertappede træskuffer leveret på mål

Undgå tilpasningsstykker og løse ender. Uanset projektets omfang tilpasses de fingertappede træskuffer ud fra de ønskede dimensioner inden for nedenstående rammer. I højden tilpasses skufferne det nærmeste interval, således at fingersamlingerne fremstår komplette. 

Højde:     Fra 55 mm til 400 mm (i intervaller)
Bredde:   Op til 1600 mm
Dybde:    Fra 250 mm

Fingersamlinger eller svalehalesamlinger

I premiumserien får du valget mellem fingersamlinger og svalehalesamlinger. Modsat andre typer skuffer der er skruet sammen, er træet flettet og limet sammen og fremstår således mere rent i sit udtryk.

Grebsudfræsning

Vælg mellem forskellige grebsudfræsninger hvis træskuffen skal fungere som skuffefront i sig selv. Skal skufferne beklædes med fronter, leveres de med boringer til montage af skuffefront.

Bestikindsatser, skuffeindretning og tilbehør

De fingertappede træskuffer fås med udskæring til vandlås, indvendig inddeling, forskellige indlægsbunde samt en række tilbehør, herunder bestikindsatser, knivblokke, krydderiglasindsatser, dåseindsatser og folierulleholdere.

Modulopbyggede indsatssystemer gør det muligt at sammensætte skuffeindretningen individuelt ned til mindste detalje med mulighed for at udskifte modulerne efter behov. Skuffekomponenterne er fremstillet i massivt træ, dog med undtagelse af enkelte bundmoduler i 8 mm tykke finerplader. Grundet den særligt udtænkte konstruktion undgås dobbelte tværdelere mellem modulerne.

I samarbejde med Häfele

Hos Häfele bestræber vi os på at gøre hverdagen lidt smartere for vores kunder og deres kunder. Derfor tilbyder vi rådgivning, og hjælper jer til de bedste løsninger med vores serie af fingertappede træskuffer. Samtidig gennemgår vi jeres mål og bestilling, så vi på den måde kan sikre os, at I får den nøjagtige og komplette levering til køkken-, garderobe- eller badeværelsesprojektet.

Hurtig levering - nem montering

Bestillingen kontrolleres en sidste gang inden leveringen sendes fra savværket i Tyskland. Skufferne pakkes sikkert og sendes som stykgods. Skufferne leveres samlet og klar til montage. Du skal blot montere udtræk i skabet samt eventuelle fronter og greb. Leveringstiden på fingertappede træskuffer er som regel 3-5 uger.  

Vil du vide mere?

Kontakt os