Hawa Concepta III - pladsoptimeret pocket door-løsning

Intelligent hideaway hardware til køkkener og skabsløsninger

Idéen om det åbne rum, hvor funktion og fornøjelse flyder sammen, er langt fra ny. Først blev køkken-alrummet introduceret, dernæst samtalekøkkenet. Senest har Hawa Concepta taget det åbne køkken til helt nye højder med tredje generation af pocket-løsninger.

Hawa Concepta III og Hawa Folding Concepta III bygger videre på de tidligere generationer med en forbedret teknologi, der sikrer hurtigere montage og endnu bedre pladsoptimering. Skabslågerne kan enten drejes eller foldes, hvorefter de parkeres i en ganske smal niche og efterlader skabet helt åbent og tilgængeligt, uden forstyrrende skabslåger. Med et let tryk glider lågerne ud igen, og skabet lukkes med en flot, jævn flush fitting.

5 fordele ved 3. generation

  • Smal parkering af lågen ned til 55 mm for enkeltlåger
  • Nem montage: kan monteres hos slutbrugeren af bare én person med kun 12 skruer
  • Fås både som push- og pull-version
  • Til skabshøjder på 1200-2700 mm
  • Fås som enkeltlågeløsning og foldelågeløsning

Intuitiv planlægning - enkel montage

Den nye generation af pocket doors er ikke bare enkel og intuitiv at anvende. Med input fra brugere, arkitekter og møbelfabrikanter er tredje generation af Hawa Concepta og Folding Concepta forbedret på alle ledder og kanter, hvilket kommer til udtryk i alt fra planlægning til montage. 

Skræddersy pocket door-løsningen

Ved hjælp af Hawas digitale planlægningsværktøjer er det muligt at skræddersy løsningen til det enkelte rum og inventar samt visualisere projektet med 2D- og 3D-tegninger.

Hurtig montage med færre beslag

Med udviklingen af Concepta III og Folding Concepta III er der kommet en række forbedringer, der letter montagen markant. Hvor man tidligere skulle montere beslag på siden af skabet, er løsningen nu forenklet, således at du med færre beslag, der monteres i top og bund, hurtigt kan montere løsningen og undgå fejl. 

  • Færre beslag – hurtigere at samle
  • Beslagene leveres samlet i en kasse
  • Montage og efterjustering foregår forfra
  • Det kræver kun én person at hægte en enkeltlåge på
  • Forbedrede justeringsmuligheder

Planlæg projektet på få minutter

Hawa har lanceret en ny konfigurator, der sikrer en mere enkel og intuitiv planlægning af Concepta-løsningerne. Du bliver guidet gennem processen, trin for trin, mens systemet sørger for, du får de rette beslag, 2D-tegninger, bestillingsliste og 3D-data tilpasset den enkelte løsning. 

Hawa konfigurator

Installationsmuligheder

Drej, fold og parker

Tredje generation af pocket door-systemet bygger på en avanceret teknologi med smarte beslag, der er godt gemt væk i skabskonstruktionen. Løsningen kan tilpasses møblets og rummets dimensioner op til 2700 mm i højden og fra 1 til 4 skabslåger, der parkeres i skabet. Med valget mellem push- og pull-funktion kan Hawa Concepta III og Hawa Folding Concepta III installeres med eller uden greb.

Luk køkkenet op

Pocket door-teknologien gør det muligt at transformere køkkenet i et snuptag ved at trylle arbejdsområdet, hvidevarer eller kaffesektion om til en minimalistisk skabsvæg, der blender flot ind i indretningen. 

Et skjult hjemmekontor

Tilføj et rum i rummet og indret et hjemmekontor med skrivebord, reolsystem, belysning og hvad der ellers hører sig til bag en foldedørsløsning, som efterlader et stilrent udtryk, når kontoret lukkes af.

En gennemtænkt garderobe

Ved hjælp af Hawa Concepta-løsningerne er det muligt at få fuldt overblik over garderoben. Dermed bliver det lettere at optimere indretningen og minimere spildpladsen ved at udnytte hele skabsrummet.

Væk med vaskesøjlen

Skjul vaskesøjlen og andre funktioner på en let og elegant måde bag en enkelt skabslåge eller to. Pocket-løsningen sikrer, at skabslågerne ikke kommer i vejen, når der skal udføres praktisk arbejde og sorteres tøj.  

Hideaway-løsning med flush fitting

Hawa Concepta-teknologien går ikke på kompromis med hverken udtryk eller brugervenlighed. Med push-funktionen parkeres skabslågerne i en smal niche i skabskonstruktionen. Her ligger de, indtil køkkenet eller garderoben lukkes igen og lågerne danner en plan skabsvæg med ensartede mellemrum mellem fronterne. 

Pocket door med push-funktion

Modsat tidligere generationer af Hawa Concepta og Folding Concepta, som har haft pull-funktion, fås tredje generationen både med pull- og push-funktion. Det åbner nye muligheder for grebsfri løsninger og dermed mere designfrihed.

Den nye push-funktion er gennemtestet og udviklet med øje for ergonomi og brugervenlighed, der sikrer en intuitiv betjening, hvor selv tunge skabslåger glider let og elegant på plads med bare et enkelt tryk. 
 

Häfele din Hawa Concepta-ekspert

Häfele: Din Hawa Concepta-ekspert

Häfele er dansk distributør af pocket door-løsninger og skydedørsteknologi fra Hawa Sliding Solutions. Vil du vide mere om alle fordelene ved Hawa Concepta III og Hawa Folding Concepta II eller andre løsninger fra Hawa? Tag en snak med din Häfele-konsulent og hør nærmere.

Kontakt Häfele