Home     Produkter      Ideer og løsninger til dit projekt

Ideer og løsninger til dit projekt

Du gør hver dag dit bedste for dine kunder. Det vil vi gerne støtte dig i, og på denne side præsenterer vi aktuelle tendenser og løsninger på markedet for indretning samt til den moderne bolig. Her finder du inspiration så du også fremover kan vinde dine kunder for funktionelle og komfortable ideer. Lær nye sortimenter at kende.


Produkter til en barrierefri bolig

En barrierefri bolig betyder at mennesker understøttes i deres individuelle behov for at give dem mere selvstændighed og sikkerhed. Häfeles sortiment tilbyder et stort antal artikler til indretning og ombygning af barrierefri rum.   

Læs mere

Tænk videre i butikken

Atmosfære, orientering, funktionalitet, organisering, netværk og sikkerhed - det er de centrale temaer og udfordringer ved projektering af butikker. Opdag Häfeles 360° butikskompetence og tilhørende produkter.

Læs mere

Klapløsninger i køkkener

Rummet til dit køkken er lige så individuelt som dig. Klapbeslag giver takket være deres forskellige åbningstyper nye designmuligheder. Opdag Häfeles klapsortiment til køkkener og lav det design du forestiller dig.

Læs mere

Enestående mangfoldighed – se dig omkring i Häfeles webshop

 

Af erfaring: Häfeles egne mærkevarer

I mere end 90 år har Häfele som specialist i beslag, elektriske låsesystemer og belysning designet fremtidens intelligente liv og bolig. I vores egne mærkevaresortimenter samler vi det bedste vores erfaring har lært os - engineered by Häfele.

Opdag Häfeles mærkevaresortimenter

 

Noget for alle: Häfeles produktverden

Häfele er både din leverandør og din producent. Vælg i Häfeles enestående store sortiment mellem mere end 154.000 artikler i hele verden og få den bedste kvalitet fra Häfeles eget hus eller fra stærke Häfele-partneres mærkevarer.

Opdag Häfeles produktverden