Vores erfaring giver dig succes – Häfeles mærkevarer

 

Efter mere end 100 år står Häfele ikke blot for en omfattende erfaring med møbelbeslag, men meget mere. Som specialist i beslag, elektroniske låsesystemer og belysning skaber Häfele fremtidens intelligente liv og bolig. I vores mærkevaresortiment samler vi det bedste fra vores erfaring og sender innovative produktløsninger på markedet – engineered by Häfele.

Häfele yder som producent af egne mærkevarer og som global førende udbyder af intelligent beslagteknik den højeste standard indenfor funktionalitet, kvalitet og design. Opdag alle Häfeles produktions- og udviklingskompetencer.

Inspiration til din møbelkonstruktion. Se vores highlights.

Loox 5

Det nye Loox5 lyssystem

Loox5
Versatile

Vælg selv: Nye veje i møbelkonstruktion

Versatile
Haefele_Axilo

Komfortabel køkkenmontage

Häfele AXILO
Frame Fix

En ren sag: Det nye Frame Fix

Frame Fix

 

Engineered by Häfele | stærke sortimenter fra A til Z

Häfele Alusplash®

Häfele AluSplash® er en innovativ kombination af stænkskærm og vægpanel til køkkenet – den perfekte løsning til nybyggeri eller renovering af dit køkken.

Læs mere

Häfele Aquasys

Dit badeværelse er ikke bare et vaskerum – det er et opholdsrum. Giv dit badeværelse wellness-stemning med Häfele Aquasys sortimentet og skab med de anvendte materialer, armaturer og produktfunktioner dit helt personlige badeværelse.

Læs mere

Häfele Axilo™

AXILO™ fra Häfele er et revolutionerende sokkeljusteringssystem. Kombinationen af justeringsværktøj og sokkelstillefod gør justeringen af køkken eller møbel til en nem, komfortabel opgave.

Læs mere

Häfele Connect

Häfele Connect omfatter intelligente komponenter til oprettelse af netværk mellem enheder, systemer og netværksplatforme der kan gøre enhver bolig digital og tilføre smarte rumkoncepter. 

Læs mere

Häfele Dialock

Det elektroniske låsesystem Häfele Dialock står for intelligent adgangskontrol – forbundet, berøringsfrit og pålideligt.

Læs mere

Häfele DressCode

Find det hele straks og uden at lede overalt: Netop det er skabsindretningssystemet Häfele DressCode udviklet til.

Læs mere

Häfele Free

Med  Free-familien videreudvikler Häfele sin stadig voksende kompetence. Vores kvalitetskrav kan kun opfyldes via egenudvikling, nemlig Häfeles Free-klapsortiment.

Læs mere

Häfele Ixconnect

Sådan bliver dine ideer til virkelighed: Som opfinder af Minifix-samlebeslaget – pioneren blandt moderne korpussamlebeslag – har vi bidraget væsentligt til saml selv-møblernes succes.

Læs mere

Häfele JobTisch

Hjemmearbejdspladsen JobTisch er toneangivende og byder på mærkbare merværdier til hjemmekontoret. Med 156 mulige varianter kan alle skabe deres egen stil.

Læs mere

Häfele Teleletto

Med det gennemarbejdede klapsengesystem leverer Häfele et modulsystem med klapbeslag til pladsbesparende og multifunktionelle boligløsninger. Mindre grundplaner kræver mere liv pr. m². 

Læs mere

Häfele Loox

Lys i møbler er forlængst ophørt med at være et tilbehør der engang kan eftermonteres. I dag har lys væsentlige og nødvendige komfortfunktioner i møbler og rum.

Læs mere

Häfele Matrix

Matrix er skuffesortimentet fra Häfele med skuffesystemerne "Matrix Box" og de komplette skuffer "Matrix Pro".

Læs mere

Häfele grebskollektioner

Inspiration skal man ikke søge, men åbne døren til den: Opdag Häfeles kollektion af møbelgreb i forskellige former og farver, materialer og overflader til enhver stil og smag.

Læs mere

Häfele Officys

Mere end kontormøbelbeslag: Hos Häfele betragter vi hver enkelt arbejdsplads som en helhed. Du får en bred vifte af multifunktionelle kontorkoncepter der er perfekt tilpasset dine behov.

Læs mere

Häfele Slido

Fronter bevæger sig legende let med vores Slido beslagsystem der leveres med forskellige åbningstyper.

Læs mere

Häfele Startec Frame Fix

Häfeles montagebeslag til dørkarme, Startec Frame Fix, muliggør hurtig, nem og økologisk dørmontage og -demontage af trædørkarme med gerigter – uden miljøskadeligt montageskum

Læs mere


Häfele Versatile

Designkonceptet i reol- og skabssystemet Häfele Versatile kan integreres harmonisk i alle opholdsområder, og kan - alt efter dine krav - forbinde og opdele rum.

Læs mere

Häfele vaske

Opdag de forskellige former for Häfele ilægningsvaske i syv forskellige farvetoner og hygiejnisk antibakterielle overflader.

Læs mere


Tænk videre. Det har vi gjort i snart 100 år.