Hawa Sliding Solutions - fremtidens skydedørsløsninger

Intelligente skydedørsløsninger til det fleksible liv

Det moderne liv stiller krav til en fleksibel indretning hvor æstetik, funktion og teknologi går hånd i hånd og skaber rammerne for den moderne arbejdsplads såvel som det personlige hjem. Gennem mere end 50 år har Hawa Sliding Solutions skabt et omfattende sortiment af skydedørsbeslag og udviklet smarte skydedørsløsninger til rum, inventar og bygningsfacader. Innovative systemer skabt på en avanceret teknologi, der gør livet lettere og matcher hverdagens dynamikker. 

Se Hawa-sortiment

Intuitiv planlægning - enkel montage

Skydedørssystemerne fra Hawa Sliding Solutions bygger på en avanceret teknologi og tårnhøj kvalitet, der kan skræddersyes til hvert enkelt projekt. Til trods for produkternes kompleksitet har Hawa skabt løsninger med høj brugervenlighed – også når det gælder planlægning og montage af skydedørene. Hawa Planning Tools er specielt udviklet til de enkelte serier og produkter, og med dem er det muligt at planlægge, konfigurere og visualisere skydedøre og færdige løsninger enkelt og intuitivt. Med den medfølgende indkøbsliste og montagevideo er der ikke langt fra idé til færdigmonteret skydedørsløsning.

Start projekteringen her...

Løsninger til rum

Til rum 

Skydedøre, foldedøre og glidende skillevægge kan være en æstetisk og pladsbesparende tilføjelse, som giver mulighed for fleksibel ruminddeling. Hawa tilbyder skydedørsbeslag i høj kvalitet med en lang række funktioner, der tæller alt fra soft-close til akustikløsninger.

Løsninger til inventar

Til inventar 

Møbelbeslag fra Hawa Sliding Solutions gør det muligt at skabe kreative og funktionelle løsninger til køkken, garderobe, kontor og andet inventar. Den diskrete teknologi kan transformere inventarets funktioner og sikre samspil mellem design og funktion.

Løsninger til bygninger

Til bygningsfacader

Hawas skydeskodder og foldeskydeskodder bygger på en glideteknologi, der giver fleksible anvendelsesmuligheder og skaber liv i facaden. Skydeskodder kan være et æstetisk bidrag til facaden, som skærmer for solen og medvirker til et bedre indeklima.

Skyd genvej til det multifunktionelle rum

Hver kvadratmeter tæller, og intet overlades til tilfældighederne i den moderne indretning. Mens en traditionel dør optager unødig plads, giver en skydedør mulighed for fleksibel indretning og optimal rumudnyttelse. Det kan være en pocket door, der diskret glider ind i væggen og samler to rum. Eller rumdeleren, der skaber uanede funktioner på det lille kollegieværelse.

Skydedørsløsninger til bolig, kontor og hotel

Skab flere funktionelt indrettede hotelværelser på færre kvadratmeter, gør plads til hele livet i den lille lejlighed eller indret en fleksibel arbejdsplads, der inviterer til fordybelse, fællesskab og fortrolige møder. I Hawa Solution City kan du se eksempler på multifunktionelle rum og fleksible indretningsløsninger, der optimerer arealet i hotelværelser, boliger, kontorlandskaber og i de helt små hjem, der bedst kan beskrives som microliving.

Besøg Hawa Solution City

Fra minimalistisk skabsvæg til hjemmekontor. Hawa Folding Concepta åbnes, foldes og gemmes væk i skabet.

Hawa Frontino med flush-fitting. Lågerne lukkes uden forskydning og stables, når skabet er åbent.

Den vægmonterede Hawa Porta med glasdør lukker lyset ind og bibeholder forbindelsen mellem to rum.

Hawa Junior Acoustics pocket door kan forsvinde diskret ind i væggen eller lukke støj, lys og lugt ude.

Concepta - funktionen der folder sig ud

Concepta tryller designerkøkkenet om til et madværksted, forvandler garderoben til et hjemmekontor og pakker vaskesøjlen flot ind, når den ikke er i brug. Concepta og Folding Concepta fås som 2-dørs, 3-dørs og 4-dørs-systemer uden brug af bagvedliggende skillevægge og giver dermed adgang til et brugsrum bag skabsfronterne. I lukket tilstand taler skabsfronterne for sig selv. Når døren åbnes eller foldes ud, forsvinder fronterne ind i pocket-løsningen i skabet og giver adgang til hjemmebar, hvidevarer eller adskillige andre funktioner. Concepta-løsningerne kan anvendes til mindre skabsløsninger eller tilpasses selv tunge skabsfronter i fuld gulv-til-loft højde.

Læs mere om Concepta

Acoustics - støjreducerende skydedøre

Hawa har udviklet en teknologi, der giver mulighed for stillezoner og mere privatliv i hjemmet eller på arbejdspladsen. Acoustics er en skydedørsløsning, der lukker tæt i alle sider og reducerer støjniveauet mærkbart samt blokerer for lys- og lugtgener. Det avancerede skydedørsbeslag er skjult i døren og forseglingen aktiveres først, når skydedøren glider i. Alt efter dørens vægt og materiale kan støjniveauet reduceres med op til 39 dB, og selv ved lettere døre reduceres støjniveauet markant kontra en ikke-akustisk løsning med samme dørtype. Acoustics-hardwaren fås til en pocket door-løsning eller til vægmonteret skydedør i Hawa Junior og Hawa Porta-serierne.

Læs mere om Acoustics

Frontslide - fleksible facadeløsninger

Med Frontslide beviser Hawa, at vejen til et godt indeklima samt fleksible inde- og uderum også skal findes i innovative facadeløsninger med solafskærmning. Hawa Frontslide er et system af ekstremt robuste skydedørsbeslag til skydeskodder bygget på et hjulsystem, der glider jævnt og støjsvagt. Løsningen er pladsbesparende og skydedørsbeslagene kan integreres i en lang række materialer, herunder glas, træ og metal, hvilket gør det nemt at tilpasse bygningens arkitektoniske udtryk. Frontslide betjenes automatisk og kan således nemt justeres efter behov for lysindfald, privatliv og temperaturjustering.

Læs mere om Frontslide

Häfele - din Hawa-partner

Häfele er dansk distributør af beslagsteknik og skydedørsløsninger fra Hawa Sliding Solutions. Vil du vide mere om skydedørsbeslag og akustikløsninger eller mulighederne for pladsoptimering og intelligent indretning med skydedørsløsninger? 

Tag en snak med din Häfele-konsulent og hør nærmere.

Kontakt Häfele

Få inspiration fra Häfele

Ønsker du at modtage inspiration og gode tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev