Home     Om Häfele     Mærkevarer      Häfele affaldssorteringssystemer

Häfele affaldssorteringssystemer

Häfele Abfalltrennsysteme

Passer til alle krav

Det moderne affaldssorteringssystem fra Häfele med intelligent og funktionelt tilbehør leveres i forskellige højder og er let og hurtigt at montere. Modulsystemet muliggør forskellige kombinationer til en endnu mere fleksibel tilpasning til behovene i den individuelle husholdning.

 

Gå til produkter​​

 


Bag drejelåger

Affaldssorteringssystemerne til drejelåger tilbyder en optimal løsning til sortering af genanvendelige materialer på steder hvor pladsen er knap. I den primære beholder fyldes affaldsposerne til randen. Med tværdeleren som valgfrit tilbehør kan flere poser sættes i samtidig således at det er muligt at sortere de forskellige materialer.

Til produkter

Til isætning i udtrækssystemer

Häfele affaldssorteringssystem består af i alt syv forskellige varianter af affaldsbeholdere i tre forskellige højder og med to typer bakke/låg. Modulsystemet muliggør forskellige kombinationer til en endnu mere fleksibel tilpasning til behovene i den individuelle husholdning. Køkkenspecialister får med Häfele affaldssorteringssystem et stort udvalg af funktionelle og innovative affaldssystemer.

Gå til produkter

 

Häfele affaldssorteringssystemer i webshoppen

 

Vil du vide mere?

Så find Häfele affaldssorteringssystemet i webshoppen og bestil.

 

Gå til produkter