Home     Om Häfele     Mærkevarer     Häfele Slido Door

Häfele Slido Door – Variety in Motion

​​​​​​​

Skydedøre åbner (fri)rum: De raffinerede løsninger fra Häfele Slido Door giver med sin pladsbesparende funktion en ny fornemmelse af god plads i rummet, og de mange designmuligheder giver også masser af kreativt frirum. Den enkle anvendelse og dæmpede skydekomfort gør Häfele Slido Door til den ideelle følgesvend i projekteringen af innovative rumoplevelser.

 


 

Häfele Slido Door-referencer

Med Häfele Slido Door forsyner vi kunder i hele verden med skydeløsninger til værelsesdøre. Takket være de omfattende designmuligheder bliver Slido Door også i stort omfang anvendt i projekter.

 


 

Häfele Slido Door – oversigt over produktfamilierne

Häfele Slido D (til døre, eng. door) er sortimentet af skydedørsbeslag til værelsesdøre. Kombineret med åbningstypen er beslagløsningen angivet i navnet.

  • Slido D-LineSlido D-Line11, Slido D-Line12, Slido D-Line13, Slido D-Line41, Slido D-Line42, Slido D-Line43
  • Slido D-Fold: Slido D-Fold871


    

    
 

Til Häfele Slido Door sortiment

 


 

Oversigt over alle Slido skydeløsninger til værelsesdøre

Häfele Slido D-Line: Lineære skydedøre til værelsesdøre

 

Häfele Slido D-Line11: Én til det hele

Häfele Slido D-Line11 udmærker sig ved at være et afstemt modulsystem til træ- eller glasdøre i forskellige vægtklasser og anvendelser: Med et homogent skinne- og tilbehørssystem er der designfrihed i alt fra væg- eller lommemontage over (integreret) loftsmontage til synkronåbning og parkering. Den nye generation til lukkedæmpning med fluidteknologi og den valgfri push-to-open-funktion giver en let, komfortabel og dæmpet betjening, også ved stor belastning.

Til produkt

Häfele Slido D-Line12: Komfort og stil

Häfele Slido D-Line12 giver med den let tilgængelige skinne med aftagelig front størst mulig montagekomfort. Den valgfri fastelementsamling og vægafstandsprofiler åbner for flere anvendelsesområder for træ- og glasskydeløsninger, valgfrit med integreret loftsmontage, fastelement og også med synkronåbning. Et ekstra design-boost opnås med den tilgængelige usædvanlige sorte overflade.

Til produkt

Häfele Slido D-Line13: Flyt nemt tunge døre

Häfele Slido D-Line13 er skydedørssystemet til det øvre vægtområde op til 750 kg. Med tilslutning til loft og væg er skydeløsningen også egnet til store døre.

Til produkt

Häfele Slido D-Line41: Lethed og komfort

Häfele Slido D-Line41 er hidtil uforlignelig på markedet; giver med kun lille åbnekraft en legende let betjening og opfylder med sit puristisk-harmoniske design og den skjulte løbeteknologi også visuelt de allerstørste krav. Dermed er systemet den perfekte følgesvend til gennemgående indvendige døre og er ideelt egnet til anvendelse i offentlige bygninger med mange besøgende. Skinnerne leveres i enten sort eller sølvfarvet.

Til produkt

Häfele Slido D-Line42: Moderne vintage-design

Häfele Slido D-Line42 skaber en harmonisk sammensmeltning af tidssvarende teknik og moderne vintage-look. Et absolut blikfang i enhver bolig.

Til produkt

Häfele Slido D-Line43: Svævende elegance

Træ- og aluminiumrammedøre bevæger sig næsten som ved et trylleslag og frigiver hele passagebredden. Häfele Slido D-Line43 giver elegant design uden synlige beslag. På hårde gulve kan gulvskinnen sågar undværes, idet bundstyret også integreres skjult.

Til produkt

Häfele Slido D-Fold: Foldeskydedøre til værelsesdøre​​​​

 

Häfele Slido D-Fold871: Spar plads med træ

Der hvor rummet ikke giver mulighed for en klassisk skydedør, kommer Häfele Slido D-Fold871 i spil. Den pladsbesparende foldedørsløsning til foldeskydedøre af træ har mindre åbningsradius sammenlignet med en drejedør. Dermed kan passager nemt åbnes og foldedøren kan uden problemer parkeres i siden.

Til produkt

Beregn pladevægt

Til pladevægtsberegner

 


Opdag alle løsningerne fra Häfele Slido

Slido fra Häfele byder på teknisk raffinerede skydeløsninger til alle bolig- og forretningsområder. Uanset om det er indvendige døre, skillevægssystemer, rumløsninger eller møbellåger – Slido fungerer til alle tænkelige anvendelser og sætter liv i dine designideer.

Læs mere