Home     Om Häfele     Mærkevarer      Häfele Slido Furniture

Häfele Slido Furniture – Style in Motion

Kreativitet kender ingen tekniske grænser: Derfor er Slido Furniture klar med løsninger til alle typer bevægelse af møbelskydelåger. For at gøre valg og bearbejdning så enkel som mulig, giver vores produktfamilier størst muligt udvalg af varianter til en beslagløsning.

 


 

Häfele Slido Furniture – oversigt over produktfamilierne:

Häfele Slido F (til møbler, eng. furniture) er sortimentet af skydelågebeslag til møbler. Kombineret med åbningstypen er beslagløsningen angivet i navnet.

 

  • Slido F-Line: Slido F-Line11, Slido F-Line12, Slido F-Line14, Slido F-Line15, Slido F-Line16, Slido F-Line21, Slido F-Line31, Slido F-Line42, Slido F-Line 43, Slido F-Line32
  • Slido F-Fold: Slido F-Fold61, Slido F-Fold62
  • Slido F-Park: Slido F-Park71, Slido F-Park72
  • Slido F-Flush: Slido F-Flush51, Slido F-Flush52
Til Häfele Slido Furniture sortiment

 


 

Oversigt over alle Häfele Slido skydeløsninger til møbler:

Häfele Slido F-Line: Lineære skydelåger til møbler

 

Häfele Slido F-Line11: Legende let montage

Häfele Slido F-Line11 er den ideelle løsning til små låger op til 12 kg. Den værktøjsløse isætning og fjernelse af lågerne gør montagen hurtig og legende let. Serien er desuden prismæssigt et interessant alternativ til drejelåger.

Til produkt

Häfele Slido F-Line12: Optimal pris/ydelse til enkle anvendelser

Häfele Slido F-Line12 bærer vægte op til 30 kg til en fordelagtig købspris. Skydelågebeslaget der kører forneden, er højdejusterbart og anvendeligt med kunststof- eller aluminiumskinne. Den nemme montage taler for produktet.

Til produkt

Häfele Slido F-Line14: Løsningen til vitriner

Häfele Slido F-Line14 giver størst mulig montagekomfort. Løbedelene er integreret i profilen og kan monteres i en håndevending. Glasskiver på 6 mm tykkelse kan monteres nemt og uden silikone. Det sikrer stor montagekomfort og så skjult teknik som muligt.

Til produkt

Häfele Slido F-Line15: Førsteklasses køreegenskaber

Häfele Slido F-Line15 overbeviser med sine gode køreegenskaber og optimale fugebillede takket være valgfri højdejustering. Lågevægte på op til 55 kg giver fleksible anvendelsesmuligheder. Den valgfri lukkedæmpning afrunder løsningen.

Til produkt

Häfele Slido F-Line16: Elegant bevægelse af tunge vægte

Häfele Slido F-Line16 bærer selv tunge lågevægte og har fremragende dæmpningsegenskaber. Clipblænden gør det muligt at integrere et moderne skabsdesign - også muligt i sort farve.

Til produkt

Häfele Slido F-Line21: Diskret mangfoldighed

Den lillebitte konstruktion af løbedele og -skinne gør Häfele Slido F-Line21 til den perfekte løsning til lette skydelåger. Med dæmpning integreret i skinnerne og et væld af designmuligheder er Häfele Slido F-Line21 en allrounder til alle anvendelser af udenpåliggende over indeniliggende til miksfront-møbler med træ-, glas- eller aluminiumrammelåger. Læg dertil imponerende nemme bearbejdnings- og montagetrin; så er Häfele Slido F-Line21 yndlingen indenfor moderne boligløsninger.

Til produkt

Häfele Slido F-Line31: Design i fokus

Takket være den smukke designløbeskinne med valgfri front opfylder Häfele Slido F-Line31 de allerhøjeste krav til førsteklasses skabsdesign. Løbedelen med det letløbende dæmpningssystem giver desuden størst mulig skydekomfort. Forskellige vægtklasser giver frihed i anvendelsen til alt fra boligvægge til soveværelsesskabe.

Til produkt

Häfele Slido F-Line32: Køreegenskaber og minimalistisk design

Häfele Slido F-Line32 overbeviser med mulige lågevægte på op til 80 kg, variable beslag til forskellige lågematerialer og gode køreegenskaber. Dette kombineret med enkel montage.

Til produkt

Häfele Slido F-Line42: Design af garderobeskabe

Häfele Slido F-Line42 muliggør med sit omfattende modulsystem til udenpåliggende front og takket være afstemt clipmontage ubegrænset designfrihed til garderobeskabet - valgfrit også med e-drive og synkronåbning.

Til produkt

Häfele Slido F-Line43: Enestående individuel

Modulopbygningen af Häfele Slido F-Line43 muliggør et væld af møbelkreationer lige fra simple enkeltlågemodeller til dyre, komplet dæmpede 3- eller 4-låge komfortløsninger. Yderligere designelementer sætter alt efter behov de valgfri funktioner som synkron åbning eller enestående belysningselementer i front.

Til produkt

Häfele Slido F-Fold: Foldeskydedøre til møbler

Häfele Slido F-Fold61: Kompakt komfort

Häfele Slido F-Fold61 har designelementer til en optimal adgang til skabsindholdet. Foldesystemet virker enestående og helt uden bundstyr med stabile og komfortable køreegenskaber i forskellige anvendelser fra garderobeskab til køkken.

Til produkt

Häfele Slido F-Fold62: Variabel foldning

70 kg pr. lågepar, lågetykkelser fra 27 mm, to, fire eller seks låger, montage med kophængsler eller frit bevægelige - Häfele Slido F-Fold62 er fleksibel til vidt forskellige kundebehov.

Til produkt

​​​​​​​​​​​​​​

Häfele Slido F-Park: Skydelåger med dreje- og skub ind-funktion til møbler

 

Häfele Slido F-Park71: Vinder af pris-/ydelsesforhold

Lang levetid på grund af enkel teknik gør Häfele Slido F-Park71 til en populær løsning. Parkering af lågerne i siden skaber også frirum, og den enkle montage sparer tid.

Til produkt

Häfele Slido F-Park72: Maksimalt frirum

Häfele Slido F-Park72 giver med sin enestående drejeskydesystematik frirum eller orden efter ønske: Lågerne der opbevares skjult ved siden af møblet, giver uforstyrret adgang eller skjuler skabsindholdet bag en homogen front. Takket være formontage og nem indbygning er Häfele Slido F-Park72 den ideelle løsning overalt hvor opholdszoner smelter sammen som i åbne køkkener eller walk-in-closets.

Til produkt

Häfele Slido F-Flush: Planliggende skydelåger til møbler

Häfele Slido F-Flush51: Rene linjer

Häfele Slido F-Flush51 er det planliggende beslag til mange forskellige anvendelser. Det omfattende system med integreret dæmpning og modulsystem opfylder alle ønsker til det klare design, uanset om det handler om aluminiumrammer, elektromotorer eller tilbehør.

Til produkt

Häfele Slido F-Flush52: Lethed på hele fronten

Det enestående, planliggende system til indeniliggende front Häfele Slido F-Flush52 viser især sin styrke og mangfoldighed til små og lette låger. Takket være ukompliceret montage og justering får stuemøbler som skænke eller badeværelsesmøbler nemt og hurtigt et raffineret og minimalistisk udseende.

Til produkt

 


Udnyt onlineværktøjer og find passende produkter

Find møbelskydelåge

Til hjælpeværktøjer

Beregn pladevægt

Til pladevægtsberegner

 


Opdag alle løsninger fra Häfele Slido

Slido fra Häfele byder på teknisk raffinerede skydeløsninger til alle bolig- og forretningsområder. Uanset om det er indvendige døre, skillevægssystemer, rumløsninger eller møbellåger – Slido fungerer til alle tænkelige anvendelser og sætter liv i dine designideer.

Læs mere