Home     Om Häfele     Mærkevarer      Häfele Slido Room

Häfele Slido Room – Accents in Motion

​​​​​​​

Plads er en luksusvare. Rigtig udnyttelse af den er en udfordring. Häfele Slido Room giver mere til dit hjem: Mere opholdsrum, mere opbevaringsplads, mere individualitet og mere funktionalitet. Häfele Slido Room strukturerer og inddeler rum. Det afgrænser flader fra hinanden uden at adskille dem helt, skaber stillezoner og sørger for orden. Med gennemtænkt teknik og masser af design- og anvendelsesmuligheder bliver ethvert rum multifunktionelt.

 


 

Häfele Slido Room – oversigt over produktfamilierne

Häfele Slido R (til rum, eng. room) er sortimentet af skydedørsbeslag til rumløsninger. Kombineret med åbningstypen er beslagløsningen angivet i navnet.

 


 

Oversigt over alle Häfele Slido skydeløsninger til rumkoncepter

Häfele Slido R-Aluflex: Ruminddeling på én linje

 

Häfele Slido R-Aluflex: Endnu mere design

Häfele Slido R-Aluflex tilbyder den rigtige løsning til enhver anvendelse. Til walk-in-closets eller opbevaringsplads under trapper og i skråvægge eller skunke - netop der viser systemet hvor tilpasningsdygtigt det er. Som rumdeler skaber Häfele Slido R-Aluflex separate områder og giver mere livskvalitet i nyskabte zoner. På den måde bliver rum fleksible og beholder alligevel deres lethed og rummelighed.

Til produkt

 


Opdag alle løsningerne fra Häfele Slido

Slido fra Häfele byder på teknisk raffinerede skydeløsninger til alle bolig- og forretningsområder. Uanset om det er indvendige døre, skillevægssystemer, rumløsninger eller møbellåger – Slido fungerer til alle tænkelige anvendelser og sætter liv i dine designideer.

Læs mere