Home     Om Häfele     Mærkevarer     Slido Wall

SLIDO WALL – smuk, bevægende, enestående


 

 


 

De forskellige skydemetoder i væggen:

Häfele Slido W (for vægge, på engelsk wall) er sortimentet af skydedørsbeslag til mobile skillevægge. Kombineret med åbningstype viser navnet sammenhængen med beslagløsningen.

  • Slido W-Park: Slido W-Park11, Slido W-Park31
  • Slido W-FoldSlido W-Fold11, Slido W-Fold32


    

    
 

 


Overblik over alle Häfele Slido skydeløsninger til mobile skillevægssystemer:

Häfele Slido W-Park: Skydedøre med dreje-indskydnings-funktion til skillevægge

Häfele Slido W-Park11: Intelligent variabel

Häfele Slido W-Park11 forener funktion og look: Fleksibel rumdeling med skillevægselementer i forskellige former, farver og materialer. Når skillevæggen åbnes, kan den diskret fjernes fra synsfeltet - uanset om det er som harmonika eller lineært, i nicher eller helt skjult. Alt efter udførelse understøttes parkeringsvarianten af en et- eller topunktsophængning og kan betjenes manuelt eller halvautomatisk. Slido W-Park11 giver ekstra lyddæmpning.

Til produkt

Häfele Slido W-Park31: Intelligent variabel

Häfele Slido W-Park31 forener funktion og look: Fleksibel rumdeling med skillevægselementer i forskellige former, farver og materialer. Når skillevæggen åbnes, kan den diskret fjernes fra synsfeltet - uanset om det er som harmonika eller lineært, i nicher eller helt skjult. Parkeringsvarianten understøttes af en topunktsophængning og kan betjenes manuelt. Træ- og glasvarianterne Slido W-Park31 150S og Slido W-Park31 150R kan kombineres med hinanden.

Til produkt

Imponerende dimensioner

Häfele Slido W-Fold: Foldeskydedøre til skillevægge

Häfele Slido W-Fold11: Nye zoner i en håndevending

De praktiske foldevægge fra Häfele Slido W-Fold11 skaber nye zoner på ingen tid. Rum kan altid nemt åbnes og afgrænses. Derved opstår mulighed for tilbagetrækning og forskellige andre udnyttelsesmuligheder.

Til produkt

Rum af alle størrelser, former og strukturer

Ubesværet glider de 47 vægelementer igennem den 56 m brede hal: Til storstilede messe- eller eventhaller som Bangkoks indkøbscenter Siam Paragon nydefinerer vi dimensionerne på skillevægssystemer. Og rummets muligheder: Runde forløb er lige så mulige at lave som bøjede eller krydsende vægge. Og højder over 15 m begrænser heller ikke arkitekturen med Slido Wall.

1) Projekt: The Royal Paragon Hall, Siam Paragon, Bangkok | Thailand 

 

Häfele Slido W-Fold32: Pladsbesparende foldning

Med Häfele Slido W-Fold32 kan rum nemt inddeles eller adskilles, og elementerne kan på pladsbesparende vis foldes i siden. Uanset om det er med træ- eller glaselementer eller som foldevæg, med eller uden gennemgangsdør, kan Häfele Slido W-Fold32 legende let skabe nye zoner.

Til produkt

Ubegrænsede variationer

Alle vægge kan frit ændres

Mahogni, tekstil, maling eller spejlvæg? Whiteboard eller magnetboard? Vores overfladebibliotek står klar med varianter til alle moderne stilarter og funktioner: Enkelt, naturligt eller eksklusivt som den spejlbeklædte balsal på Ritz-Carlton. Desuden er panelerne, modsat i lignende systemer, ikke sat fast i rammen og kan derfor nemt og hurtigt udskiftes.

2) Projekt: The Ritz-Carlton, Berlin | Tyskland

 

Fuldendt transparens

Et forhæng af glas for mobil elegance

Slido Wall realiserer ikke kun transparens ”semi”, men med gennemgående funktionalitet og elegance. Som en af de få producenter laver vi også gennemgangsdørene i de mobile vægge af glas. For at give fuld transparens sådan som de flotte showrooms hos Jaguar og Landrover i Bangkok krævede. Samtidig kan systemet kombineres med lyddæmpning og kan leveres som dobbeltrude med jalousier.

3) Projekt: Jaguar Landrover Showroom, Siam Paragon, Bangkok | Thailand 

 

Multimediale atmosfærer

Et vindue til universet

Lærredsoverflader eller LED-vægge muliggør digitale afspilninger i hele væggens bredde. Og ved hjælp af Häfeles Loox-teknologi bliver den mobile skillevæg en hel forvandlingskunstner: LED-systemet afspiller lysscenarier på Slido Wall. Desuden kan vægelementerne takket være den nyeste lydteknik bruges som resonansrum og ”højttaler” - for perfekt lyd fra en usynlig kilde.

4) Projekt: Conrad Hotel, Bangkok | Thailand 

 

Automatiseret komfort

Elementernes kraft, i intelligent netværk

Fremtidens byggeri er sammenkoblet. Og Slido Wall sender signalet videre, bogstavelig talt. Takket være smart styringsteknologi ved de tekniske installationer om væggene er åbne eller lukkede og tilpasser automatisk lys, klima eller lydteknik. Med det elektroniske låsesystem Häfele Dialock kan både teleskopelementer og gennemgangsdøre styres og låse og åbne.

5) Projekt: IHK uddannelsescenter, Münster | Deutschland

 

Mangfoldige innovationer

Til alle bygninger

Supermoderne arkitektur kræver funktionelt stærke og konsekvent designede løsninger. Derfor er Slido Wall ikke designet til serieproduktion, men derimod som et system der kan tilpasses individuelt til alle brancher og bygningstyper. Væggene anvendes i dag ikke blot i detail og gastronomi, i messer, kontortårne og hoteller, men også i skoler, klinikker eller banker.

6) Projekt: Testtårn TyssenKrupp, Rottweil | Tyskland

 

Global projektkompetence

I hele verden, fra én producent

Häfele forsyner kunder i hele verden med originale løsninger fra Schwarzwald. Fra designhotellet Kameha Grand i Zürich til Marina Bay Sands Resort i Singapore. I alle arbejdsfaser holder vi vores kvalitetskrav i ære: Fra projektering og opmåling, materialer, produktion og logistik til montage og idriftsættelse. Også når det gælder vedligeholdelse eller opdatering af systemerne står vi klar med råd og vejledning.

7) Projekt: Marina Bay Sands | Singapore

 

Häfele Slido Wall brochure

Häfele Slido Wall forbinder teknik og design anderledes end hidtil kendt. Bryder grænser. Og åbner nye designrum. Find det hele i Slido Wall brochuren.

Til brochure

Opdag alle løsningerne med Häfele Slido

Slido fra Häfele byder på teknisk raffinerede skydeløsninger til alle bolig- og forretningsområder. Uanset om det er indvendige døre, skillevægssystemer, rumløsninger eller møbellåger – Slido muliggør alle tænkelige anvendelser og sætter dine designideer i bevægelse.

Læs mere