Jalousier til alle formål

I mange år var jalousier et almindeligt syn i mange kontormøbelserier, og de blev ofte anvendt i køkkener og butiksinventar hvor almindelige låger ville være i vejen og ikke fungere hensigtsmæssigt.

Jalousierne var dengang ofte af træ og kørte i en notgang i skabet foret med en U-profil i formet plast. Ved store jalousier blev der monteret vægtudligningsbeslag så tunge jalousier ikke skulle ”banke” ned mod bunden når de blev lukket.

Häfele kan se at trenden nu igen går i retning af jalousier, og vi er så heldige at have allieret os med en specialist på området der har arbejdet med jalousier i mange år.

De gamle systemer findes selvfølgelig stadig, men i dag køber de fleste færdige jalousier lige til at skrue på deres standardskabe. Her er alt inklusive vægtudligningsbeslag formonteret i kassetten som monteres i toppen af skabet med ganske få skruer.

Vi kan levere helt ned til 1 stk., og leveringstiden er normalt maks. seks uger. I udvalget findes jalousier i både aluminium, plast, glas, finer og laminat. Vi kan desuden tilbyde dem med elmotor med kontakt eller fjernbetjening i en højde op til 2200 mm og bredde op til 2400 mm.

Vi er klar til at tage imod din opgave med jalousier til møbler eller inventar.

Læs mere

Jalousier til alle formål