Lamello Cabineo: Effektiv møbelproduktion og robuste samlinger

Optimer møbelproduktionen med Lamello Cabineo

Cabineo Drilling System fra Lamello er den smarte og holdbare genvej til samlinger af køkkenskabe, reoler, garderober, butiksinventar og andre snedkerløsninger. Cabineo samlebeslagene kan anvendes med alle CNC-maskiner, og møbelsamlingerne kræver hverken dyvelhulsboringer eller kantboringer. Et enkelt og intelligent system af møbelbeslag, der sikrer hurtig og nem montage samt et robust resultat med en flot finish.

5 fordele ved Cabineo

  • Enkel CNC-bearbejdning og tidsbesparende møbelsamlinger uden specialværktøj
  • Bearbejd og klargør på værkstedet – monter hos kunden
  • Kan stakkes og leveres som saml-selv, endda med præinstallerede Cabineo-samlinger
  • Enkel, præcis og hurtig montage, der kan klares af én person
  • Robuste samlinger – også ved fritstående møbler og høj belastning

 


 

Nyhed: Cabineo X

 

Sidste nye tilføjelse til Lamellos Drilling System gør det endnu nemmere at samle skabe og hylder. Beslaget har et åbent design, der gør det nemt at komme til, når du skal skrue det fast. På den måde undgår du kantboring, ligesom det bliver nemmere at etablere og fastspænde nye hylder i eksisterende skabe.

 

 


Sådan fungerer Cabineo

Efter bearbejdning med CNC-fræser skubbes Cabineo-samlebeslaget nemt på plads i den udfræsede lomme på indersiden af skabet. Med Cabineo-beslaget på plads forbindes skabskomponenterne ved hjælp af beslagets formonterede skrue, hvorefter beslaget eventuelt dækkes med en dækkappe. 

Når møblet er samlet med de formonterede Cabineo-løsninger, kan komponenterne grundet den diskrete installation pakkes og sendes som saml-selv, hvorefter det hurtigt færdigmonteres hos kunden.


 

 

Garderoben i en børnehave blev bygget og samlet hurtigt og præcist på stedet ved hjælp af Cabineo 8 og Cabineo 12.

Design: Oberson Joinery

Se mere her

 

Cabineo blev anvendt til at samle de primære dele af skelettet, mens Divario fra P-systemet blev benyttet til de mere udfordrende samlinger.

Design: Oberson Joinery

Se mere her


 

Lamello Cabineo: Spar tid på arbejdsgangene

Cabineo er et godt eksempel på ”work smarter, not harder”-filosofien. Lamellos intelligente samlingssystem optimerer nemlig arbejdsgangene gennem alle møblets faser: fra produktion til logistik og montage.

Optimer møbelproduktionen

Samlingerne med Cabineo bygger på overfladebearbejdning fremfor dyvelboringer og kantboringer. Det betyder færre boringer pr. samlebeslag, mindre brug af værktøj samt hurtigere bearbejdning i møbelproduktionen. Cabineo-beslagene formonteres på værkstedet, klar til at blive samlet.

Spar tid og plads ved transporten

De flade formonterede beslag gør det muligt at pakke møbelkomponenterne fladt til transporten. Samtidig undgås løse beslag, skruer og dyvler, som kan blive glemt eller forsvinde i forbindelse med transport. 

Hurtige samlinger på stedet

Ved ankomst til leveringsstedet samles møblet nemt og hurtigt ved hjælp af en trådløs boremaskine og skruetrækker. Hylder og lodrette skillevægge, som har været monteret på værktøjet og skilt ad til transporten, skubbes nemt tilbage på plads. Eventuelle dækkapper sættes på.

Se vores udvalg af Cabineo

 


 

Häfele Danmark A/S er autoriseret Lamello-forhandler

Häfele Danmark har været autoriseret Lamello-forhandler siden 2022. Det betyder bl.a. at vores konsulenter har et højt niveau af produktekspertise og har fået en grundig oplæring i at anvende Lamellos produkter, hvilket sikrer vores kunder den helt rette rådgivning.

Ydermere kan vi tilbyde support fra Lamellos egne specialister, fx i forbindelse med demonstrationer, produktspørgsmål og meget andet.


 

Book en Lamello-demo

Vil du opleve Lamello i aktion og blive klogere på Cabineo og de andre systemer fra Lamello? Book en demo med en af Häfeles Lamello-eksperter og se hvordan de tre systemer Cabineo, P-System og Lamello System kan optimere arbejdsgangene og sikre præcise og holdbare resultater.

Book en demo