Skab innovative løsninger hurtigt og præcist med Lamellos prisvindende P-System

Kreative og præcise træsamlinger med Lamello P-System

Glem alt om skruetvinger, lim, skruer og hæfteklammer. Lamellos P-System gør det muligt at tænke kreativt, samtidig med du kommer hurtigere i mål med robuste og præcise samlinger.

Med P-systemet og Zeta P2-fræseren kan du lave permanente eller aftagelige samlinger præcist, enkelt og hurtigt. P-systemet sikrer en nem montage uden brug af lim eller skruer og gør det muligt at lave træsamlinger i stort set alle vinkler. Trods en lav fræsedybde på ned til 10 mm er du garanteret en robust samling med maksimal trækstyrke, der forhindrer vridninger.

5 fordele ved P-System

  • Permanente eller aftagelige samlinger med eller uden lim
  • Minimal skæredybde på ned til 10 mm – med maksimal bæreevne
  • Nem montage uden værktøj
  • Lav robuste træsamlinger i stort set alle vinkler
  • P-System gør det nemt at skille, transportere og genmontere elementerne

 

Den 12-kantede lænestol har ikke kun stillet krav til design og samlinger

Grundet stolens størrelse var det også nødvendigt at kunne skille den ad i forbindelse med transporten. Det blev gjort muligt ved hjælp af Clamex-beslag.

Design: The Corner af Vinzenz Brutscher & Michael Vogler


 

Saml, skil, juster og genmonter

Klargør og saml garderoben, køkkenet eller reolen på værkstedet og skil elementerne ad igen. Med Lamello P-System kan du montere samlingerne på værkstedet, pakke elementerne fladt til transporten og genetablere møblet nemt og hurtigt hos kunden. 

Samlingerne adskilles nemt og bekvemt uden at forårsage slid på møblet, og du får rig mulighed for at foretage justeringer og ændringer, inden projektet skal monteres endeligt ude hos kunden.


 

Sådan bruger du Lamello P-System

For at anvende Lamellos P-System skal du fræse en rille med underskæring, der skal sikre en stabil forankring. Hertil anbefales Lamellos Zeta P2-fræser. Efter udfræsningen indsættes det samlebeslag, der matcher den tilsigtede funktion. Herunder finder du de fire typer af samlebeslag i P-systemet.

Tenso P

Tenso P er et selvklemmende samlebeslag til justering, fastspænding og tilslutning. Tensos spændekraft gør det muligt at lime elementer sammen uden brug af skruetvinge eller tryk.

Til produkt

Clamex P

Clamex P er et selvspændende, aftageligt samlebeslag med indvendig lås, der ved hjælp af en unbrakonøgle gør det muligt at forbinde elementerne hurtigt og sikkert uden brug af lim eller skruer.

Til produkt

Divario P

Divario P er et selvklemmende, robust og usynligt samlebeslag til fx hylder. Hylderne monteres og afmonteres nemt med et enkelt klik og kræver hverken lim, skruer eller skruetvinger.

Til produkt

Bisco P

Bisco P er et justeringselement, der passer til samme P-System-rille som Clamex P-14 og Clamex P-10. Plastbeslaget bruges til planjustering af paneler samt til limning, afstivning og tørmontage før slutmontage med Clamex.

Til produkt

 

Häfele Danmark A/S er autoriseret Lamello-forhandler

Häfele Danmark har været autoriseret Lamello-forhandler siden 2022. Det betyder bl.a. at vores konsulenter har et højt niveau af produktekspertise og har fået en grundig oplæring i at anvende Lamellos produkter, hvilket sikrer vores kunder den helt rette rådgivning.

Ydermere kan vi tilbyde support fra Lamellos egne specialister, fx i forbindelse med demonstrationer, produktspørgsmål og meget andet.


 

Book en Lamello-demo

Vil du opleve Lamello i aktion og blive klogere på Cabineo og de andre systemer fra Lamello? Book en demo med en af Häfeles Lamello-eksperter og se hvordan de tre systemer Cabineo, P-System og Lamello System kan optimere arbejdsgangene og sikre præcise og holdbare resultater.

Book en demo