Lamello System: Ét værktøj - fire typer samleelementer

Fra originale trækiks til avancerede samlebeslag

Lamello System bygger på Lamellos originale serie af trækiks, der sikrer nemme, hurtige og nøjagtige træsamlinger. Foruden de originale trækiks, der fæstnes med lim, er systemet sidenhen udvidet til også at omfatte de aftagelige samlebeslag, Clamex og Simplex samt selvhæftende beslag og plastickiks. Systemet er bygget op omkring et skæreprincip, der kan anvendes til alle de forskellige samlebeslag i Lamello System.

Hvornår skal man benytte Lamello System?

  • Møbelproduktion: Fx skabe, reoler, hylder, skænke, TV-møbler, skuffer og spiseborde
  • Indvendig indretning: Bl.a. døre, ovenlysvinduer, vægpaneler og andre vægelementer
  • Hjørnesamlinger og overfladesamlinger: Fx rammer, møbelsokler og køkkenbordsplader
  • Til følgende materialer: Spånplader, MDF, krydsfiner, nåletræ, hårdt træ og højtrykslaminat

 

Inspiration til skæve vinkler

En reol skræddersyet til bygningens skæve vinkler og samlet med Lamellos originale trækiks.

Design: Atelier F. Perroy

Let elegance

Svævende TV-bord samlet med Lamellos Clamex S-20 møbelsamlebeslag der kan samles og adskilles igen og igen.

 


 

Fire samleprincipper fra Lamello System

Classic X lamelfræseren kan anvendes til alle samleløsningerne fra Lamello System - fra de originale trækiks der startede det hele, til intelligente aftagelige samlebeslag.

Aftagelige samlebeslag

Clamex S-20 er Lamello Systems todelte beslag til demonterbare samlinger. Clamex-beslaget har en lav installationstolerance, der muliggør samlinger i alle vinkler, og det samles og adskilles med et drejeværktøj.

Til produkt

Plastickiks

C10 og C20 er alternativet til de originale trækiks fra Lamello System. Plastickiksene er ideelle til samlinger af mineralske kompositmaterialer, fx Corian og Varicor. Den hvide transparente plastic sikrer, at samledelene ikke ses igennem tynde materialer. Modsat trækiksene, der ikke tåler fugt, er plastickiksene også velegnede til udendørs brug eller fugtige områder.

Til produkt

Spændeelementer

Lamello System E20 er ideel til overfladesamlinger, fx billedrammer eller panelforlængelser, hvor spændeelementet fastholder de to emner i korrekt position under tørring. K20 er derimod velegnet til at sikre stabilitet i forbindelse med klæbning af mere udfordrende træsamlinger.

Til produkt

Nyhed fra Lamello System: Clamex S-20

Clamex S-20 er et smalt, aftageligt beslag med en tykkelse på bare 4 mm, der med en indbygningsdybde i materialer på ned til 16 mm giver mulighed for træsamlinger i mange forskellige vinkler.


 

Häfele Danmark A/S er autoriseret Lamello-forhandler

Häfele Danmark har været autoriseret Lamello-forhandler siden 2022. Det betyder bl.a. at vores konsulenter har et højt niveau af produktekspertise og har fået en grundig oplæring i at anvende Lamellos produkter, hvilket sikrer vores kunder den helt rette rådgivning.

Ydermere kan vi tilbyde support fra Lamellos egne specialister, fx i forbindelse med demonstrationer, produktspørgsmål og meget andet.


 

Book en Lamello-demo

Vil du opleve Lamello i aktion og blive klogere på Cabineo og de andre systemer fra Lamello? Book en demo med en af Häfeles Lamello-eksperter og se hvordan de tre systemer CabineoP-System og Lamello System kan optimere arbejdsgangene og sikre præcise og holdbare resultater.

Book en demo